Németjuhász lakásban?
Minden kutyát lehet lakásban tartani a megfelelő mozgatás és foglalkozás mellett. :)
Egyébként a rendőrségen szoktak kiselejtezni német jucikat, ha esetleg nem válik be, túl játékos, túl barátságos, stb. Érdemes ott körülnézni, eszméletlen kutyákat szoktak jelképes összegért odaadni.
Igen, onnan szeretnék egy nem bevált/"leselejtezett" ebet, vagy ha nem, utcáról vagy menhelyről összeszedni egyet :D
Ámulok és bámulok mindig, hogy a rendőrségen párezrekért is lepasszolnak eszméletlen kutyákat.
Amekkora pechem van, simán azt hoznám el xd Köszi a tanácsot :) Én is remélem, hogy megtalálom ♥
Amúgy a staffikkal csinálsz valamit? Hogy mozgatod, fárasztod őket?
Ez szerintem teljesen megfelelne a jövendőbeli kutyudnak, de lehet, hogy még egy plusz órát rá kell majd szánnod a sétákra. Sok sikert, hogy megtaláld a neked tökéletes kutyát! :)
6-os: én több embert is ismerek aki panelban tart NAGYTESTŰ kutyát és van köztük németjuhász is (olyan is aki nem kiskorától van a gazdijával). Ha eleget foglalkozik velük az ember bármi lehetséges, ha meg nem akkor annak kár volt elhozni azt a kutyát, amikor kerülhetett volna jobb helyre is.
Kérdező, és #9-es Sztem nem kell megmagyaráznom miért jobb a kertben, v kennelben. 9-nek. Én is ismerek, de mint írtam csak a véleményem írtam le , és vitatkozni akarok!
Több évtizede tartok Nj kutyát, ismerem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!