Gazdik miért adtok rossz minőségű konzervet a kutyátoknak?
21:34
Téged kirúgtak a cégtől, hogy ennyire haragszol az eukanubára?
Kis segítség: a prémium tápokon feltüntetett 25-30 % a fehérjére vonatkozik, nem a húsra. Nagy különbség!
Én jelenleg 12000-ért kapok 20 kilót belőle. Légyszíves mondj egy hasonló adottságokkal rendelkező vagy szerinted jobb tápot, amit olcsóbban meg tudok venni, szívesen vásárolok a Te cégednél. És nem főzőcskézek, mert próbáltam. Soványak lettek a kutyáim és hullott a szőrük. Sajnos ha színhússal akarom etetni őket, azt nem kapom meg 1200 Ft/kg alatt, a farhát meg nem hús csak csont és bőr.
00:44
Lehet, hogy több kaját kellett volna adni nekik :))
Miért kell azonnal idegrohamot kapni, ha valakinek nem az a jó, ami másnak? Ha valaki főzőcskézni akar, egészségére.
Nekem az egyedüli mérvadó az etetésnél, hogy a kutyám jól nézzen ki, egészséges legyen, ne kelljen orvoshoz mászkálni mindenféle bajuk miatt. És matuzsálem korukban majd beszélhetünk róla, ki csinálta jól. Ősszel halt meg a 15 éves kutyusom, 14 évig csak tápot evett, orvosnál csak oltások miatt voltunk meg egyszer kullancs miatt.
Tőlem mindenki azt etet, amit akar, nekem ez bevált és bizonyított.
23:49 Egyáltalán nem dolgozok ilyen cégeknél, teljesen más területen dolgozok. Csak szerettem volna felhívni az emberek figyelmét arra hogy az ami drága és hirdetik nem biztos hogy jó..és persze nem kellene lenézni azokat akiknek nem telik rá..
(itt van pl az utca végén lakó nyugdíjas néni, van egy tacsija egyedül él vele, a nyugdíja kevés.. ő pl olyan konzerveket vesz a kutyusának, mert neki még az is drága..)
Nekem több kutyám volt/van. Volt egy időszak amikor én is olyat adtam nekik, de nekem nem vált be, nem kellett nekik, meg lesoványodtak tőle..
Én szoktam főzőcskézni,persze tápot is szoktam adni nekik a változatosság kedvéért.., a szőrük meg csodaszép! az eredmény az hogy most is van jelenleg egy 17 éves kutyám! és szalad, boldog, egészséges.. ő például nem ette meg a eukanubát.. jah és mellékesen egyszer nem kellett állatorvoshoz vinni, csak oltani, remélem még sokáig velünk marad..
Figyelj, te az írott szövegnek mindent elhiszel?
Régen nem voltak tápok, konzervek, csak itt látszik meg a fene jómód, mindenben a drága a jó. Na, ez a sznobizmus. Nem volt annyi nyeszlett kutya sem, mint manapság. Az állatvilágban egyébként, ha megfigyeled, az erős marad életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!