Gazdik miért adtok rossz minőségű konzervet a kutyátoknak?
Nem kedv kérdésről volt szó, szerintem azt mindenki tudja, hogy nyers disznóhúst nem szabad adni, mint ahogy sok másféle csontot és egyebet sem.
De a csapvíz is káros:-) meg a levegó is szennyezett.
Értelmetlen vita. Régen kapták a csontot és maradékot és mégis atomerősek voltak mindenféle oltás nélkül.
Persze ez változott a környezeti és egyéb hatásoknak köszönhetően, de a kutyák alapvetően ragadozó állatok, viszont a mai tartásnak megfelelően nem tudnak vadászni.
gratulálok. lett lehetőséged eldicsekedni, hogy te mennyire jó gazdi is vagy, téged megillet az elismerés. csak az a baj, hogy nem azért kell a kutyának eukanubát venni, hogy eldicsekedhess, hogy a tiéd azt kap, hanem azért, hogy a kutya jól érezze magát. de csak attól, hogy drága tápot veszel neki, még nem lesz tökéletes élete. te pont olyannak látszol, akinek akkor jut eszébe, hogy vannak kutyái, ha valaki szóba hozza a pénzt. jajh, neki kettő szuperfajtatiszta kutyája van, mind a kettő szuperjó vérvonalból, szuperdrága volt, szupersokat tudnak, és szuperjó kaját kapnak.
most igazán elszomorodtam, és előjött az a vacak keserű íz a számban.
nekem is van egy jó vérvonalú borderem. de nem ez a legfontosabb, hogy milyen a származása, hanem hogy egészséges, okos, életvidám, vicces és szerethető. de a menhelyről elhozott puli, foxi, kitudjami keverék kutyusommal is ugyanígy eldicsekedhetnék, hiszen igazi egyéniség, egészen nehéz trükkökre is sikerült megtanítani, és még semmi baj nem volt az egészségével, hálistennek. és képzeld, ők royal canint esznek. de ha nem lenne rá pénz, és tesco gazdaságos táppal kéne őket etetnem, akkor is ők lennének az én kutyáim, és akkor is szeretném őket, és ők is engem, és akkor is büszke lennék rájuk.
Leginkább azért vásárolnak olcsóbb rossz minőségi kaját a kutyáknak, mert talán nem mindenki engedheti meg magának a drága ételt.
Ami meg nem kis szempont: ezek a olcsó vackokat mindenhol megtudják venni, akár a sarki közértbe is.
Jah igen, és lehet nem vagy tisztában vele, de vannak akik MINIMÁL BÉREN vagy NYUGDÍJAN ÉLNEK.
2010-ben a minimál nyugdíj:havi 28.500 forint
Most ők mit kezdjenek? - jah tudom a választ.. ne tartsanak kutyát.:D
Más.:
Az általad istenített Eukanubánál sokkal jobb minőségi tápot is tudsz kapni még akár olcsóbban is.Még a Bento is jobb nála..
Igaz azok nem olyan menők, és nem hirdetik mindenfele.. általában csak a tenyésztők ismerik..
Az eukanubában átlagosan 30% hústartalom van.. ha elmész egy állatkereskedésben és veszel mondjuk főtt/nyers csirkét (lábat, fejet, farhátat, vagy kacsát..stb) Abba meg kb 80% hús van,(a maradék csont..) semmi szinezékkel, természetes, olyan amit te ennél.:D Olcsóbb is, csak hát nem minden kutyatulajdonos tartja gusztusosnak mondjuk ha a édes kis yorkija éppen csirkefejet eszik..főleg ha nyers és otthon még meg is kellene főzni..:D Pedig még az sokkal egészségesebb mint bármi más, és a kutyák is jobban szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!