Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ugye nem fedezheti be?

Ugye nem fedezheti be?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy igen kényes kérdésem, ami napok óta csak az idegeimet edzi.

Van egy szuka németjuhász kutyám már három éves. Mivel egyetem mellett csak hétvégente tudok hazamenni így most zzal kellett szembesülnöm hogy befogadtak egy fél éves keverék kan kutyát, kB tacskó méretű. Na erről nem voltak képesek szólni a szüleim és egész nap össze vannak engedve az én kutyámmal. Az a helyzet hogy amikor hazajöttem most akkor láttam hogy a kani nagyon mászik a kutyámra de az általában lemorogja vagy menekül. De nagyon félek hogy esetleg az este alatt történt valami. Most tüzelt február vége fele a kutyám 2 hetet és már nem látom jelét annak. De akkor is nagyon bosszant ez a helyzet. Kérlek ne mondjátok hogy ivartalanítsam a szukát , ki fogom, de jelenleg nincs meg az a lehetőség. 18/L

2016. márc. 16. 16:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Holnap hívd fel az állatorvost és kérj időpontot a szuka ivartalanítására, ennyi, utána nem kell idegeskedned.
2016. márc. 16. 17:55
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg már vemhes, akkor is meg tudja műteni, Úgyhogy irány az állatorvos.
2016. márc. 16. 18:30
 13/34 A kérdező kommentje:
Csak mint irtam erre most még nincs lehetőségem...
2016. márc. 16. 18:34
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Pedig vagy megoldod valahogy, vagy felkészülhetsz egy alomnyi kiskutya felnevelésére, ami sokkal többe kerül, mint az ivartalanítás - vagy esetleg egy magzatelhajtó injekció, ami ugyan nem biztos megoldás, de a semminél több.
2016. márc. 16. 18:39
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Kutyatartás = felelősség. Bele kell kalkulálni az ilyen dolgokat is. Ha bármi baja lenne a kutyának akkor se vinnéd el dokihoz, mert most nincs rá lehetőség?

Ahogy már írták, az ivartalanítással jóval olcsóbban jársz mint a kiskutyákkal, arról nem is beszélve, hogy mennyire nehéz nekik normális gazdát találni.

2016. márc. 16. 18:47
 16/34 anonim ***** válasza:
48%
Miért lenne nehéz meg drága? Bedobálja egy folyóba vagy agyonüti őket... gondolom úgyis ez lesz, ha még ivartalanításra sincs pénz.
2016. márc. 16. 18:49
 17/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen kedves embereket találok ezen az oldalon. Egyszerű kérdést tettem fel de egyből támadtok hogy biztos nincs pénz ivartalanítani. Biztos kedves válaszoló te ezt tennéd de én megmondom van pénzem más okokból kifolyólag nemtudom most azonnal elvinni. Mintha az én hibám lenne hogy idehozták ezt a csodát és nem szóltak.
2016. márc. 16. 18:54
 18/34 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem fél évesen még nem ivarérett a kan. Dominálni próbál, hiszen kamasz, nem fedezni. De biztosat csak állatorvos mondhat.
2016. márc. 16. 18:58
 19/34 anonim ***** válasza:
Ha leírod mi az a megoldhatatlan ok, akkor segítünk. Ha elkönyveled, hogy nem viszed, akkor számíthatsz a beszólogatásokra, jogosan. Nyilván aki ide ír szereti a kutyákat, és nem hagyná a sajátját ilyen helyzetben, ezért nem értenek egyet veled. Ha keresel, akkor segítünk megoldást találni.
2016. márc. 16. 18:58
 20/34 A kérdező kommentje:
Mindegy ne is foglalkozzatok már ezzel a kérdésel a választ lényegében megkaptam. Már csak a düh beszél belőlem
2016. márc. 16. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!