Mivel lehet izmositani a kutyat?
Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 08:23
21/30 anonim válasza:
Így képről fajtatisztának tűnik. Nem tudom, egy küllembíró mit mondana rá, de szerintem rendben van, sokkal inkább staffinak néz ki, mint az átlag tk nélkül vásárolt kutya. Mennyi idős?
22/30 A kérdező kommentje:
1,5 eves 😊 es koszonom 😊
En nagyon sokszor latok olyat ,hogy torzskonyves kutyak ugy neznek ki mintha korcsok lennenek..ezek mert vannak?
2016. márc. 15. 18:42
24/30 anonim válasza:
gyönyörű a kutyád tk nélkül is!!!!
teszek fel az enyémről is .nézd meg.
25/30 anonim válasza:
"torzskonyves kutyak ugy neznek ki mintha korcsok lennenek"
Nem tudom, én nem sűrűn látok ilyet. Lehet, hogy a nincs is törzskönyvük, csak a gazdi szeretne dicsekedni vele. :D
1,5 évesen még jó, hogy nem izmos. Igazából csak mostanában lehetne elkezdeni komolyabban edzeni. Majd egy fél év múlva már látod a különbséget.
26/30 A kérdező kommentje:
Okes! Varom a kepeket!☺
2016. márc. 15. 22:02
29/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szep! :)
2016. márc. 16. 12:28
30/30 anonim válasza:
köszi.
kis szerelmem.
és olyan okos!
a gyerekeim lovagolni szoktak rajta!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!