10 hónaposan kell a kutyát oltani? Mikor kell vinnem?
Utoljára novemberben, azaz fél évesen kapott egy oltást, és akkor mondta az orvos, hogy legközelebb mikor vigyük. De nem emlékszünk rá. Nekem március közepe rémlik, másnak május vége. Ilyen korban van valamilyen oltás?
Az orvos nem veszi fel a telefont se, elég messze van, de persze ha nem marad más, elmegyünk megkérdezni
Na megnéztem az oltási könyvet, ilyen oltásokat kapott: 2x parvo ellen, kombinált, veszettség ellen(augusztus), kombinált(november).
Akkor viszont most kell vinnünk ahhoz, hogy fél éven belül megkapja a veszettség ismétlését, jól gondolom?
Ha novemberben kapott oltást utoljára akkor március vége április elején kell vinni.
Pár hét ide vagy oda szerintem nem számít.
Ez az ajánlott oltási program. 1 éves korában kell veszettség elleni oltást kapnia.
nem 1 évesen kell kapnia !
4 hónaposnak kötelező a veszettségi. Onnantól pedig 6 hónapon belül be kell adni a másodikat . Ez így szerepel a törvényben. Abban a törvényben, amire oly sokszor hivatkozás van itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!