BrekiX kérdése:
1 hónapos és 2 hetes kutyát lehet már pórázon sétáltatni és trükkökre tanítani?
Figyelt kérdés
1 oltáson túl van ha jól tudom. Sajnos nem az én kutyám,így nem vagyok benne biztos hogy megvolt e már a 2. Oltása.2016. márc. 9. 21:37
1/12 A kérdező kommentje:
Ja és németjuhász.
2016. márc. 9. 21:39
2/12 anonim válasza:
Amig nincsenek meg az oltásai addig ne nagyon vidd kutyák közelébe mert bármit elkaphat. Persze hogy lehet tanítani de legelőször azt tanítsd meg neki hogy kint végezze el a dolgát és ne a lakásba. Utána jöhet a behívás, majd az hogy az útnál szóra megáljon. Ha meg vannak az oltásai vidd sok kutya, emberek, gyerekek közé hogy szocializálódjon. Ha már ezek mennek neki utána taníthatsz neki trükköket.
3/12 anonim válasza:
Ja és ne hagyd hogy amig ilyen pici csesztessék a fülét mert ilyenkor szokott nekik eltörni amikor oda megy a kisgyerek vagy bárki hogy jaj de cuki és tépik a fülét. Én szemtanuja voltam egy ilyennek és nefélj utána ragasztgathatják nem állt vissza igy most egyik füle lóg
4/12 anonim válasza:
6 hetes kutyát még sem sétáltatni, sem trükkökre tanítani nem szoktak. Leginkább még a testvéreivel az anyja mellett gyakorol.
5/12 anonim válasza:
Azaz 6 hetes? Ebben a korban még nálad se lehetne. Az anyukája mellett a helye.
6/12 anonim válasza:
De egy 1 hónapos és 2 hetes kutyát még az annyától se szabadna leválasztani...
7/12 anonim válasza:
A séta a te felelőséged. Beszélj az állatorvossal.
Tanítani lehet
8/12 anonim válasza:
A törvèny előírja,hogy nyolc hetes kor előtt tilos elválasztani!
Még ráérnek a trükkök meg a séta,előbb szokja meg az új környezetét.Legalább a második oltást megvárnám.
9/12 anonim válasza:
6 hetes babát még nem kell csesztetni semmivel, játszon a tesókkal, és az anyjával.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. márc. 10. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!