Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 hónapos és 2 hetes kutyát...

BrekiX kérdése:

1 hónapos és 2 hetes kutyát lehet már pórázon sétáltatni és trükkökre tanítani?

Figyelt kérdés
1 oltáson túl van ha jól tudom. Sajnos nem az én kutyám,így nem vagyok benne biztos hogy megvolt e már a 2. Oltása.
2016. márc. 9. 21:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és németjuhász.
2016. márc. 9. 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
Amig nincsenek meg az oltásai addig ne nagyon vidd kutyák közelébe mert bármit elkaphat. Persze hogy lehet tanítani de legelőször azt tanítsd meg neki hogy kint végezze el a dolgát és ne a lakásba. Utána jöhet a behívás, majd az hogy az útnál szóra megáljon. Ha meg vannak az oltásai vidd sok kutya, emberek, gyerekek közé hogy szocializálódjon. Ha már ezek mennek neki utána taníthatsz neki trükköket.
2016. márc. 9. 21:42
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Ja és ne hagyd hogy amig ilyen pici csesztessék a fülét mert ilyenkor szokott nekik eltörni amikor oda megy a kisgyerek vagy bárki hogy jaj de cuki és tépik a fülét. Én szemtanuja voltam egy ilyennek és nefélj utána ragasztgathatják nem állt vissza igy most egyik füle lóg
2016. márc. 9. 21:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes kutyát még sem sétáltatni, sem trükkökre tanítani nem szoktak. Leginkább még a testvéreivel az anyja mellett gyakorol.
2016. márc. 9. 21:45
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Azaz 6 hetes? Ebben a korban még nálad se lehetne. Az anyukája mellett a helye.
2016. márc. 9. 21:46
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
De egy 1 hónapos és 2 hetes kutyát még az annyától se szabadna leválasztani...
2016. márc. 9. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

A séta a te felelőséged. Beszélj az állatorvossal.

Tanítani lehet

2016. márc. 9. 21:48
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

A törvèny előírja,hogy nyolc hetes kor előtt tilos elválasztani!

Még ráérnek a trükkök meg a séta,előbb szokja meg az új környezetét.Legalább a második oltást megvárnám.

2016. márc. 10. 00:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes babát még nem kell csesztetni semmivel, játszon a tesókkal, és az anyjával.
2016. márc. 10. 06:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. márc. 10. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!