Hétköznap reggel fél 7kor lehet sétáltatni?
Tudod erre én csak annyit mondok, hogy nem a te kutyád ugat ;)
Mi faluban lakunk, nálunk ugyan ez van. Megszólnak, hogy miért viszem sétálni, amikor úgyis ott van neki a kert. Hagyd rájuk.. Fél hét nincs már olyan korán és gondolom hétvégén nem akkor viszed :)
Majd mond meg,hogy ne haragudjon,de nem az én kutyám ugat,hanem a többi. Ha kutya nélkül mennél akkor is ugatnának valószínűleg.
Amúgy hétköznap tuti nem szólnak munkába,iskolába járnak az emberek 6 körül már nagyon sokan ébren vannak. Nyuggerek meg így jártak Bodrikát meg kell nevelni.
Semmi köze nincs hozzá, csak unatkozik, és valakin letölti az idegességét:)
Arra figyelj, hogy ne tudja megmérgezni, mert az ilyenek előbb-utóbb ezt is bevetik, ha nem puncsolsz nekik úgy,ahogy szeretnék :(
Én is sétáltatom, falun, gondolhatod, itt a kutyasétáltatásról sem hallottak, nem a napi 2-3 alkalomról..
Nekünk volt egy kutyánk, és 1x életében kiment önsétáltatni. Meg is büntettük (mármint kb. 3 napig nem szóltunk hozzá, hogy érezze a dühünket, de nem bántottuk vagy ilyesmi..). Egy c.igány pali meg jött kb. 5x hogy ha még egyszer meglátja a kutyánkat az utcán, akkor nem hagyja annyiban..tudni kell, hogy azokon a hónapokon volt a chip bevezetése, és sorra dobták ki a kutyákat a környéken, volt egy egész falka kutya, akik közt volt 1 vagy 2 is, aki majdnem ugyanúgy nézett ki, mint az enyém. Hiába mondtuk a büdös parasztjának, hogy a miénk nem szökik, nem akarta elhinni. És érdekes módon valahonnan a kutya mérget evett fel...nem élte túl...
Szóval vannak nyamvadt emberek, itt facebookon is láttam már, hogy valami roti rettegésben tartja az utcát (de soha nem támadt még, csak kint van, és félelmetes, és félti a gyerekét az anyja, és inkább lemérgezi, mert nem tud kivel beszélni...). Ha másnak kell rosszat okozni, az emberek igen kreatívak tudnak lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!