Mi tegyek ha a 7 hónapos magyar Vizslám már ma reggel is 4 órakor vonyított mert ki akart jönni a kenelből mikor én szoktam mindennap sétáltatni?
Egyet értek az előttem szólókkal.
1 a vizsla nem való kennelbe. Büntetés, már-már kínzás neki kennelben lenni.
2 ha ekkor szoktad sétáltatni, akkor mindig ekkor vidd. Ő ezt az időpontot szokta meg. Neki nincs hétvége meg ünnepnap meg nyáriszünet. Pisilnie és kaksiznia kell.
Vagy ha félreértem a kérdést, akkor meg az a válasz, hogy attól, hogy mindennap sétálsz vele, attól még nem feltétlen fárasztod le. Amúgy is nagyon aktívak, de ennyi idősen meg főleg. Fontos, hogy a séta mindenképp lefárassza. Napi egy séta pl nyilván nem elég neki. Még akkor sem, ha vannak olyan nagyokosok, akik szerint a kerti kutyáknak nem kell a séta. Pedig dehogynem. Amint le van fárasztva, könnyebben tanul-merthogy mentálisan is le kell kötni-, nem ássa a kertet, stbstb.
Utolsó vagyok
egy 1 éves vizslafiú gazdijaként írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!