Tüzelés alatt mennyire vérzik a kutya? Szerdán este meg csütörtök reggel vettem észre minimális vért, a pérája nincs megdagadva.
Annyit vettem még észre rajta, hogy azokon a napokon többet tisztogatta magát. Azt hittem ilyenkor azért észrevehetőbben véreznek.
10 hónapos kutyim van, és most antibiotikumot kap gyulladás miatt, elképzelhető hogy a gyógyszer be zavar neki?
Szerdától már számolhatom a napokat, és kb. 9.-15.-ik napon áll meg a kan kutyának?
Bocsánat a sok kérdésért de eddig kan kutyáim voltak.
Ja és tavasszal szeretnénk ivartalanítani.
Nem tudom antibiotikum mennyire zavar be, elképzelhető, de erről az állatorvost kell megkérdezni, aki kezeli.
A pecsételést ne úgy képzeld el, mint a nők menstruációs vérzését. Inkább kicsit véres-savós folyadék, aminek erős, a kanok számára hívogató szaga van.
Én is azt mondom ne számolgass, hanem a teljes időszakra zárd el, vagy legyen felügyelet alatt, az a biztos.
Köszönöm a válaszokat.
Mondjuk érdekes ha akkor este nem veszem észre azt a kis vért akkor tuti nem jövök rá, hogy tüzel.
Mert azóta még mindig semmi.
Természetesen elzártam, és kb. 3 hétig a séta is megvonva tőle, ezt játékkal kárpótoljuk :)
Szerencsére a kutyasuliba mehetünk így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!