A kutyaiskolában rendesen viselkedik, de ahogy kilépünk a kapun, nem lehet rendesen sétáltatni. Mit tegyek?
Igen vmi akkor se ugyan az :)
Mond meg a kiképzőnek,hogy kísérjen el egy-egy sétára.
Nincs kizárva az sem amit az első mondott,hogy előre izgulsz,ezt a kutya meg megérzi.
Figyelj, most mondom, hogy a suli, ahova jársz, egy sz.r...nekem ugyanez volt a problémám, csak nekem kicsit összetettebb... és semmit nem javult, sőt...aztán végre találtam egy tökéletes sulit... és azóta nincs problémám vele.
Alap dolog lenne, hogy már az első napokban ne csak suliban hanem sulin kívül is sétáljatok, mármint oktatóstól..Addig is rakj rá fojtót, és rövid pórázon vidd. Értse meg, hogy amíg nem nyugszik le, addig nem fogtok haladni, és ne engedd szaglászni, stb. Majd ha lenyugodott, akkor lehet kiengedni hosszabbra, de csak lassacskán...ezeket gyakorold vele, plusz otthon is tarts be a szabályokat, pl ne menjen előre az ajtón ki, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!