Melyik kutyát választanátok?
Kutyát akarok venni de nemtom melyiket:yorki vagy beagle?
szerintetek?ja kertes ház kint és bent is lehetne sokat tudnék vele foglalkozni, van tapasztalatom kutyanevelésben
A beagle-d, második, nem azért rosszcsont, mert beagle, hanem mert nem tudod jól nevelni. Igazából a kiképző, a suli és a nevelési trükkök semmit sem hatnak, ha a gazdi belső kisugárzása ellentmond a cselekedeteinek és nem következetes. Tudom, kevés az info és nincs jogom pálcát törni senki feje felett, de szerintem az, hogy egy kutya rosszcsont, nem a fajtán múlik, hanem a nevelésen.
Kedves Kérdező, ha van kutyás tapasztalatod, én bátran ajánlom mindkettőt. Neked kell tudnod, mik az igényeid, az említett két fajta egyike sem a legkönnyebb eset, de ha van már kutyás múltad, akkor határozott bánásmóddal, következetességgel, elbírsz majd mindkettővel.
ez a kettő fajta annyira más-más:)
h hogy két ennyire különböző kutyus között nem tudsz dönteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!