Szeretnék még egy kutyát. Mit csináljak?
Van már egy kutyánk (Vizsla) de én szeretnék egy másikat is (egy kisebbet). A mostanival én foglalkozok a legtöbbet. Én viszem sétálni, én játszok vele, próbálom tanítgatni, naponta több órát töltök vele mert imádom, én takarítom mindig a helyét, amikor jó idő van én fürdetem. Tehát én foglalkozom vele a legtöbbet. Szeretnék még egy kutyát. Anyámék csak akkor akarnak ha a mostani kutya már öreg lesz és nem sok van neki hátra de akkor is Vizslát. Mivel már egy ideje nincs macskánk így lehetne helyette egy kisebb kutya. Nagyon szeretném. Mit csináljak?
14L
Tudod, ma már egy kutya tisztességesen tartása sem két fillér. talán a szüleid úgy gondolják, két kutya már nem fér bele a költségvetésbe.
Jól elvagy a vizslával, akkor miért a vágyad még egy másikra?
Mennek az évek. Gondolom, tovább tanulsz .Kevesebb lesz az időd a kutyával is foglalkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!