Elütöttem egy kutyát! Mit tegyek?
Én a helyedben följelenteném a nőt!
Már ezért a hülye mentalitásért is megérné! Sajnálja? Hát azzal te ki vagy segítve! Kár keletkezett a kocsidban, valszeg a kutyában is és órákig stresszelted magad más kutyája miatt.
#30 miert lenne a holgy a hibas ha te elutotted a kutyajat?
Es ha kobor kutya lett volna vagy vad akkor kire fognad?
Igen! Kiemntem hozzájuk, megbeszéltük hogy enyém a kutya. 7 hónapos yorky és bullterrier keverék. Se chip se semmije nem volt. Kifizette az oltási programját és az ivartalanítást. Cserébe kaptam egy új csodát az életembe. Terápiás kutya lesz belőle :)
Azért az ő hibája mert szabadon hagyta kószálni csak azért mert 'nehezen csukja be a kaput'.
35: mert magyarországon nem annyira divat a felelősségvállalás, azért még létezik. Ha van kutyád felelsz érte és a tetteiért, mivel ő nem felelősségre vonható.
Nkünk is ütöttek el kutyát amikor kiszökött, szerencsére túlélte, de a 3. szomszéd, aki elütötte, hozta a számlát a lökhárítóra meg a ködlámpára. Ilyen esetben a ház biztosítása kifizeti a kárt.
Bár tudom egyszerűbb nem biztosítást kötni és valahogy kibújni a felelőség alól.
Egy erdélyből jött volt kolegám rossz irányba biciklizett, elé ment egy audi de a biciklis volt a hibás, 1200 euró lett a kár. Amikor fizetni kellett, mindjárt azon járt az esze, hogy mi van ha feladja a munkáját, és eltűnik haza, akkor be tudják-e vasalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!