Elütöttem egy kutyát! Mit tegyek?
Nekünk a macskát ütötték el úgy hogy továbbvágtatott, nem tudtuk megnézni, mert elbújt, illetve nem találtuk. Másnapra előjöhetett, mert a bokrok mellett találtuk meg, akkorra nem élt már, de este még azon a környéken kerestük, de sehol sem volt.
Nem irigyellek, embert ütöttem el, de kutyát sosem szeretnék. De mióta van macskám azt sem.
Biztos, hogy nem várnék holnapig...
Szerencsétlen állat, ott szenved valahol, egyedül....
Én sem értem, hogy jött a képbe a kutya-ember összehasonlítása... Egyrészt nem lehet és nem is kell összehasonlítani, mert mindkettő egy érző lény, másrészt nem erről szólt a kérdés
Nagyon rendes tőled, hogy kerested, de valószínűleg tovább futott, ha nem szenvedett olyan súlyos sérüléseket. Ami sajnos, nem biztos, hogy így van, azt írtad, megrepedt az autó, így biztos nem kis ütközés volt. Azzal tudlak vigasztalni, hogy sajnos előfordul ilyesmi, és nem a te hibád. Valahogy nem érzem úgy, hogy ezzel segítettem, de megpróbáltam.
bocsi utolsó elötti!!
utolsó! de sokat is segítettél... végre valaki aki nem csak azt mondja hogy biztos meghalt stb hanem megnyugtatsz hogy nem az én hibám. köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!