Piriiiii kérdése:
Te felengeded a kutyát az ágyadba, amiben alszol?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 18:17
1/62 anonim válasza:
Igen.
Ágyvégében a lábamnál alszik mindkettő,de nyáron vagy ha nagyon forgolódok akkor a szőnyegen,parkettán alszanak vagy kint a kosárban.
2/62 anonim válasza:
Én nem engedem fel,még a házba sem jön be.De attól függ,öleb,vagy nagyobb kutya?
3/62 anonim válasza:
Nem. A padlón alszik, mellettem.
Bár ha rosszul van, akkor fel szokott ugrani az ágyra.
4/62 anonim válasza:
Nem. Alapvetően kinti kutya, hidegben van csak bent, és akkor is a benti helyén.
6/62 anonim válasza:
Természetesen igen ha megfelelően ápolt és tiszta. Persze ez az én felelősségem.
7/62 anonim válasza:
Én leszek az ügyeletes g*cigyerek, de nem. Kutyának a kertben a helye vagy max a hallban.
8/62 anonim válasza:
Nekünk egy Dán-dogunk van és szokott velem aludni. Általabán a szőnyegen alszik amit kisajátított, de vvan, hogy beugrik mellém az ágyba 1-1 éjszaka és együtt horkolunk!
9/62 anonim válasza:
Aludni nem nagyon szokott velünk, maximum reggelente engedjük fel az ágyba egy kis birkózásra, azt is csak akkor mikor tiszta.
Aki szerint a kutya kertbe való, az tartsa kertben. Szerintem meg az ember mellett a helye, azaz mellettem ha már én vállaltam. Sosem zárnám ki a kertbe.
10/62 anonim válasza:
természetesen igen :) sőt még a takaró alá is bemehet. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!