Te felengeded a kutyát az ágyadba, amiben alszol?
46%-os, mint írtam, nem az ágyba engedés a lényeg (én nem engedem fel) hanem hogy családtagként kezeld a kutyádat, ha már kutyatartásra adtad a fejed.
Egyébként remélem neked nincs kutyád.
Köszönöm a sok választ. :)
És köszönöm azoknak is, akik már megint csak veszekedni jöttetek, meg okoskodni. Nem arra voltam kíváncsi, hogy hova való a kutya, hanem arra, hogy ki-ki felengedi-e. Felesleges azon pattognotok, hogy felmehet-e a kutya az ágyba ennél vagy annál a gazdinál, a kutyának így is, úgy is megfelel (mert a kertben is jól érzi magát és az ágyban is), a gond max a gazdi életében merülhet fel, ha kap valami fertőzést vagy bármit.
Nem. Félemeletes az ágyam, a kutya meg kicsi, nem tud feljönni.
De amikor nagyanyámnál vagyunk - ott alacsony az ágy -, akkor reggel felugrik 1-2 percre, körbeugrál, aztán lemegy. :D
Mert általános szabály, hogy csak az az ember aki felengedi! sőt francia csókkal ébreszti a kis bodrit.
Ez olyan, minthogy gyereket MINDENKI akarjon meg kötelező elismerni egyes - vallási - népcsoportok felsőbbrendűségét és csak az ő tragédiájukat síratni - egy magyar halott nem ér annyit, mint egy zsi...ványok miatt elhuyt szegény isten ajándéka.
Nem tudom, kik okoskodnak, mert azt, ahol ilyesmivel kezdődik a komment: #--
el sem olvasom. :) Az nem nekem szól... Én nem pontoztam senkit se fel, se le, nem ezen élvezkedem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!