Nektek is sírt altatás után a kutyátok?
2kutyusomat egymás után műtötték.
Altatástípustól függ hogy hogyan ébred? Papírra inhalációs narkózis van írva , de egy bódító injekciót előtte kaptak,de akkor ez akkor nem a ketaminos altatás ugye?
viszonylag élénken hozták ki a kutyusokat, nyitott szemmel, lógó nyelvvel, utána sírtak sokáig azt mondta a doki mert nem tudták holvannak..
Engem nagyon megijesztett nem gondoltam hogy ennyi kétségbeesettek szegények, alig győztem nyugtatni őket.
Még ezelőtt 10évvel amikor a másik azóta szép hosszú élet után elhunyt kutyusunkat műtötték akkoriban nem így történt mint most, hanem úgy hozták ki hogy még aludt, és otthon ébredezett fel.
csivavák
Ők egyébként is nagyon félős fajta kutyusok
Na, ha már így kiemelted!
A mi kutyánkat a múlthéten műtötték. A dokik elmagyarázták, hogy a kutyákra különbözőképp hat az altató: valamelyik altatás után simán ébred, valamelyik visszaalszik, de van olyan is, aki hallucinál (és mindegyik teljesen normális reakció).
"akkoriban nem így történt mint most, hanem úgy hozták ki hogy még aludt, és otthon ébredezett fel"
Ugye az megvan, hogy a két módszer közül az a biztonságosabb, hogy a doki ébredezve adja ki a kutyát és nem messze nem biztos, hogy a kutyáid felismerték volna az otthonukat?
(A miénk visszaaludt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!