Hogyan dolgoztátok fel a kutyátok elaltatását?
Szia,
sajnálom a dolgot.
Sajnos csak az idő segít majd.
Én ilyen esetben csak arra tudtam gondolni (igaz én nem kutyát "vesztettem el), hogy jobb lesz neki, mert már nem fog szenvedni és nem lesznek fájdalmai.
Ne temesd el előre! Amíg él, sose add fel a reményt a gyógyulására! Higgy benne, hogy még felépülhet, legyél vele, ez a legfontosabb!
Van egy nagyon jó közmondás:
Azon a hídon majd akkor megyek át, ha odaérek.
Ha odaérsz majd, akkor úgy búcsúzz el, hogy tudd, te mindent megtettél, jó barátja voltál mindig mellette álltál. Hidd el, hogy egy jobb és újabb élet vár rá, mert mindig lesz jobb a jónál. :) A legnehezebb ilyenkor boldogan gondolni rá, de eszedbe kell jusson minden pozitív dolog. A barátságotok, a szép emlékek, hogy már nem szenved a betegségétől, és talán egy új testben most boldogan él, vagy a kutyamennyországban rohangál.
Az első kutyám elvesztése érintett a legrosszabbul.
Szinte utána akartam halni.Viszont ott volt mellette a másik aki nem mondom, hogy kárpótolt,de a vele való további törődés idővel enyhített a fájdalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!