Törzskönyv-nem törzskönyv?
Én imádom a fundikat, de 200000 felett van egy tk-es belőlük.
Hát nem adtam érte ennyi pénzt, de biztos, hogy fajtatiszta...ennyit a szaporítókról
Azért tegyük hozzá,hogy a sok tízezres "szuperprémium"csodatápok nagy része egy rakat trágya.Van bennük 20% körüli hús,a többi kukorica vagy egyéb gabona színezve,ízesítve.
Én végigpróbáltam az itthon kapható méregdrága "szuperprémium"reklámtápok teljes palettáját.Még örülhettem,ha nem az állatorvosnál végződött az etetés nagy pénzért.Volt felfújódástól allergiáig minden verzió.Tízezreket hagytam dokinál a csodatápok miatt.
Most a középkategóriás Happy Dog Natur Croq tápokat eszik,semmi bajuk.
Szóval nem azon múlik,tud-e horror árú reklámtápot venni valaki a kutyájának.
Hát én például a BARF híve vagyok, mert úgy vettem észre, hogy a kutyámnak ez a legjobb. Attól, hogy te Caninnal eteted, még nem vagy jobb ember. Ráadásul gyakran kiderül, hogy a "prémium" tápoknak köze sincs ahhoz, ami rá van írva. A 30% fehérjének közel fele növényi eredetű, azaz nem teljes értétkű.
Én veszem a fáradtságot ahhoz, hogy saját magam méricskélem a hozzávalókat, aprítom a húsokat és a zöldségeket, és nem adalék anyagokkal tele zsúfolt tápokkal tömöm.
Két kutyám van, egy németjuhász "jellegű" és egy menhelyi kis testű keverék. Naponta viszem őket sétálni, kutyasuliba is jártunk, hétvégente velünk jönnek túrázni.
Én miattam mondhatod, hogy rossz ember vagyok, és rosszul bánok a kutyáimmal, mert nem prémiummal etetem, és mert szaporítótól vettem, különösebben nem hat meg a véleményed, mert tudom, hogy boldogok nálam, és minden tőlem telhetőt megteszek értük.
Azt pedig tudtad, hogy pszichológusok szerint azok az emberek, akik fél információkból vonnak le következtetéseket az emberek jelleméről, és agresszív hangnemben próbálják az igazukat másokra erőszakoltatni, azok az átlagnál alacsonyabb intelligenciájúak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!