Hogy kell két kölyköt összebarátkoztatni? Van még kérdés! Elolvasod?
Féléves spániel kanom mellé, hozok egy kölyköt, (10 hetes szuka) Mindketten benti kutyusok. Gondolom eleinte a picúr zaklatni fogja a másikat, szülők, testvérek hiányában.
Még egy kérdés, ha már írtam. :) Mennyi idős kortól lehet a szukát ivartalaníttatni?
Olyanok ne is írjanak, akik csak leakarnak durrogni valamiért, mostanában sok ilyet olvastam.
Csak tanácsokat kérek, hogy minél egyszerűb legyen.
Másfél hétig nagyon jól elvoltak együtt, de 2 napja a nagy nem akar a kicsivel játszani. Pedig az meg aztán tépi ha tetszik, ha nem. Külön sem tudok velük játszani, mert, ha a kicsivel játszok, akkor is a nagyhoz megy, ha a naggyal játszok, akkor a kicsi elszalad minden játékkal, vagy ha odajön a nagy otthagy. Miért ez a hírtelen változás? 2 napja, azóta hagyom őket együtt aludni, mert addig a kicsi nem hagyta a nagyot. Addig külön helységben aludtak.
Neveltem már meg kutyákat, imádom őket, és ez most kifog rajtam?
Ezt is én írtam ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__788160-miert-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!