Ez mi volt? (tudom, hogy rövid a kérdés. Részletek lent)
A volt egy közös kutyánk a volt barátommal. Mikor szétmentünk nála maradt a kutya, mert több ideje volt rá, gondoltam így jobb lesz neki; majd megyek látogatni. Voltam is vagy 2x, de utána annyira nyugtalan volt a kutya, hogy azt mondtam nem "kínzom" vele. 3-4 év után tegnap gondoltam mégis meglátogatom, de nem mentem be, csak a kerítésen keresztül megsimogattam. Azt vártam volna, hogy majd minimum nagyon örül nekem, de ehhez képest csak fogta magát és odébb ment.
Nagyon rosszul esett, hogy így viselkedett és nem is igazán értem mi játszódott le benne. Valaki magyarázza el nekem.
Ennyire sértődött, hogy eddig nem mentem? Vagy sosem szeretett igazán? Vagy elfelejtett? Pedig úgy tudom a kutyák nem felejtenek...
Nem tudom hova tenni a dolgot és eléggé lehangol. Annyira szerettem azt a kutyát és sosem bántam rosszul vele. Mégcsak nagyon szigorúnak sem mondhattam magam vele.
Valaki mondjon valami okosat!
Egy ismerősöm elment nyaralni 1 hétre mi mentünk minden nap etetni meg itatni meg sétáltatni a kutyát, mikor hazaért a kutya 'veszekedett vele' és állandóan ugatott rá..
Szerintem megsértődött. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!