Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez mi volt? (tudom, hogy...

Ez mi volt? (tudom, hogy rövid a kérdés. Részletek lent)

Figyelt kérdés

A volt egy közös kutyánk a volt barátommal. Mikor szétmentünk nála maradt a kutya, mert több ideje volt rá, gondoltam így jobb lesz neki; majd megyek látogatni. Voltam is vagy 2x, de utána annyira nyugtalan volt a kutya, hogy azt mondtam nem "kínzom" vele. 3-4 év után tegnap gondoltam mégis meglátogatom, de nem mentem be, csak a kerítésen keresztül megsimogattam. Azt vártam volna, hogy majd minimum nagyon örül nekem, de ehhez képest csak fogta magát és odébb ment.

Nagyon rosszul esett, hogy így viselkedett és nem is igazán értem mi játszódott le benne. Valaki magyarázza el nekem.

Ennyire sértődött, hogy eddig nem mentem? Vagy sosem szeretett igazán? Vagy elfelejtett? Pedig úgy tudom a kutyák nem felejtenek...

Nem tudom hova tenni a dolgot és eléggé lehangol. Annyira szerettem azt a kutyát és sosem bántam rosszul vele. Mégcsak nagyon szigorúnak sem mondhattam magam vele.

Valaki mondjon valami okosat!

2011. nov. 2. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne kombináld túl. A kutyák fejében nincsenek időtartamok, hogy "már három éve nem láttalak, és most újra". Hidd el, biztos, hogy örült, hogy megsimogattad, és biztos, hogy meg is ismert. Ne bántson ez. Nem vagy a mindennapjainak része, ennél többet szerintem nem várhatsz tőle.
2011. nov. 2. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm elment nyaralni 1 hétre mi mentünk minden nap etetni meg itatni meg sétáltatni a kutyát, mikor hazaért a kutya 'veszekedett vele' és állandóan ugatott rá..

Szerintem megsértődött. :(

2011. nov. 2. 21:44
 3/4 Akiteki ***** válasza:
100%
3-4 év után már nem vagy a gazdija. Elhagytad, ő már más kutyája. Biztosan eleinte nagyon hiányoztál neki, de már nem.
2011. nov. 2. 21:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Szomorú vagyok. Volt egy németjuhász keverékünk, az sok idő után is mindig örült a régi gazdijának, ebből indultam ki. Na meg a sok kutyahűséges filmből. Azt vártam, hogy örömködve az ölembe akar majd ugrani.
2011. nov. 2. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!