Ti is vesztetek már össze a kutyátokkal?
Figyelt kérdés
Az enyém minősíthetetlenül viselkedett a mai séta során, és nagyon felhúztam magam rajta. Amióta hazajöttünk, kölcsönös a sértődöttség (nem szóltam hozzá). Egy ponton gondoltam, kibékülök, magamhoz hívtam. Jött is lelkesen, simi, de utána faképnél hagyott... Most hidegháború van. Nálatok volt már hasonló?2016. febr. 19. 21:04
2/9 anonim válasza:
A kutyával még sosem, de a férjem egyre többször idegesít a hülyeségeivel.. a kutya kiszámítható, ha valami rosszat csinál, akkor valószínűleg én is elcsesztem előzőleg valamit. Ugyanez a férjekről sajnos nem mondható el :(
3/9 anonim válasza:
elég gyakran. legutóbb például a gravitációs hullámokról vitatkoztunk, ami aztán veszekedéssé fajult, mert a kutyám rosszul idézett egy tudományos cikkből. aztán elmúlt a varázsgomba hatása.
4/9 anonim válasza:
Én a macskámmal szoktam néha,kiküldöm a szobából,aztán kb 20 perc múlva jön,de rászólok,olyankor leül az ajtó túloldalán,néha bedugja a fejét,aztán ha mondom a nevét,akkor morgolódva beszalad az ölembe, imádom
5/9 Andizsuzsi válasza:
Ha minősíthetetlenül viselkedik, akkor magadon gondolkodj el. Valamit nagyon nem jól csináltál. Haragszom rádot nem érdemes vele játszani, mert csak azt érzékeli, hogy mérges vagy, az okot nem tudja.
6/9 anonim válasza:
Persze, volt már rá példa. Viszont ezt az állapotot hosszú távon nem érdemes fenntartani. Mert a kutya nem érti. Utána muszáj feloldani a büntetést.
7/9 anonim válasza:
Igen, "vesztem össze vele".
Ez annyiból állt, hogy rosszaságot csinált, én nagyon megszidtam, leültettem arra a helyre, ahol a rosszaságot csinálta kb 5 percre, aztán persze "kibékültem vele".
Semmi értelme sokáig így büntetni, mert nem fogja érteni a helyzetet.
8/9 anonim válasza:
párszor igen...
egy gyárban melóztam,és mikor éjszakás voltam minidig felkeltett, ugat,és ugat, és ugat...
rosszabb volt mind egy gyerek...
nagyon utáltam... a kis gyökeret... mindig elmondtam minden sz@rnak,
9/9 anonim válasza:
utolsó vagyok, és legjobban akkor tette be a keresztet,amikor barátnőmmel "együtt voltunk" és felugrott az ágyra és jelezte hogy ki kell engednünk mer be fog kakálni...
szerencséje hogy nagy kutya barát vagyok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!