Velemenyek ezekrol a fajta kutyakrol?
Velemenyeket szeretnek kerni..
Melyik a kevesbe energikus (termeszetesen alap a setaltatas es jatek de nem egy orokmozgo raketa kutyat szeretnek)
Lakasban tartanam..nem panel,csaladi haz.
Cavalier
Francia bulldog
Sitzu
Angol cocker spaniel
Lhasa apso
Basset hound
Welsh corgi
Koszonom elore a valaszokat.elnezest az ekezethiany miatt
Olvasd már el ember, hogy mit írtam. Ja, akkor dögöljön meg szegény állat, mert a sok ember civilizált. Kíváncsi lennék, hogy te miből élsz, talán eltartanak? Mert nyilván neked nem kell dolgozni, egész nap a kutyáddal lehetsz. Egyébként meg köszöni szépen, jól érzi magát a takaró alatt, és hogy nem kell megfagynia kint a hidegben. Nem én küldöm be az ágyba, hanem saját döntése. De gondolom ilyenről még nem hallottál, hogy saját gondolkodása legyen egy 4lábú állatnak.. egyébként a kutya társnak lett kitenyésztve. TÁRS. Vágod, ez mit jelent? Nem azt, hogy kicsapjuk a kertbe, oszt dögöljön meg 5 év múlva foglalkozás hiányában. Kérdezd már meg a környezetedet, hogy ki az, aki annyit törődik a kutyáival, mint én. :)
Bírom, mikor ilyen állatgyűlölő emberek idejönnek okoskodni:D Komolyan, mintha én bemennék egy agyműtétre, hogy melyik helyen vágja meg a beteget, hogy jól legyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!