Rhodesian Ridgeback, Thai Ridgeback! Vélemények, tapasztalatok?
Szeretnék majd egy olyan félév múlva kutyát vásárolni (nem első kutya), mivel én is hiperaktív vagyok ezek a kutyusok tetszettek meg... Tudom, hogy vannak az internet leírások, de magyarul egy csomó oldal ilyen sablonokat használ (pl. kutya-tár) és több kutyáról majdnem ugyanazt írja. Ezért elsősorban olyan emberek véleményét kérném akik már tartották valamelyiket, vagy volt vele tapasztalatuk!
Meg amúgy külsőleg melyik tetszik nektek jobban? - 20ad rangú a fontossági listán, de azért érdekelne :) -
Előre is köszönöm!
Köszi! Szerintem a Thai is gyönyörű...
Az a baj viszont, hogy MO-n egyik kutya se népszerű így valószínűleg majd külföldről kell beszereznem. Olyan 1500-2000 Euróba is kerülhetnek, ha nem többe, de tetszenek, szóval megéri össze szednem. :)
A másik gond, hogy tényleg a jellemük rejtély. Angolul is mindenhol mást írnak. Egy magyar ismerősöm (akit alig ismerek) 5 db Thai R gazdija és Ő azt mondja, hogy ezeknél a kutyáknál nagyon egyénfüggő a viselkedés, természet. Azt mondja ez azért lehet, mert szinte így alakultak ki és nem nagyon lettek módosítva... Egyébként a szukák évente csak 1x tüzelnek és nehezen termékenyülnek meg. Ezért is ilyen ritkák és drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!