Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szoktatok így bicajozni?

Szoktatok így bicajozni?

Figyelt kérdés
Szoktatok úgy bicajozni,hogy a kutya közben PÓRÁZON fut mellettetek?És nem akar alá menni?
2010. márc. 29. 22:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

Igen, ez egy sport-bikejöring.

De, én csak földúton megyek vele, előbb meg kell tanulni hogy szépen menjen oldalt, ne húzzon csak parancsra és parancsra azonnal álljon meg! Spéci kar kell hozzá amire teszed a pórázt, különben az a kerék alá mehet és elesel.

És biztos bicajozónak kell lenned. Pl. már vagy 2 hónapja jól ment minden amikor gyorsan mentünk és a kutyám félreugrott és leguggolt kakilni:( Az én hibám volt hogy az elején nem adtam időt neki, szerencsére pont le tudtam fékezni úgy hogy nem rántottam meg a pórázt. Ilyenek előfordulhatnak, de ha ügyesen kerekezel akkor elkerülhető a baleset.

Nagyon élvezem én is, a kutya is boldogságkirohanást kap mikor előveszem a bicajt és a pórázt.

2010. márc. 30. 10:20
 22/25 anonim ***** válasza:
67%

csak úgy érdekességképpen, nálunk ilyet is árulnak és használják is sokan:

[link]

2010. márc. 30. 10:50
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen :)

Minden nap:)

Nem bírom sima sétával levezetni az energiáját:D

2010. márc. 30. 14:59
 24/25 A kérdező kommentje:

Na,kipróbáltuk!

Nagyon élvezte,látni lehetett ahogy "mosolyog".

Természetesen földúton mentem.Olyan szépen futott,mintha már évek óta ezt csinálnánk.Egyszer-kétszer rántotta meg a pórázt,de a bicaj visszahúzta,mert azért nem egy 50kilós kutya,hanem egy mudi.Utána amikor olyan helyre értünk,ahol nagyon messze van a kocsiút,ott el is engedtem.Ott is nagyon szépen futott.

2010. márc. 30. 16:07
 25/25 anonim ***** válasza:
87%
pumi kutyám van és szokott a bicaj mellett futni. Ilyen eszembe nem juott volna, mert elkezdene rohanni, mint az őrült, de szakember tanította és így rendesen viselkedik. Néha rá kell szólni, hogy ne húzzon, de egyébként nagyon szereti, mert így tud rohanni. :)
2010. ápr. 4. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!