Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szoktatok így bicajozni?

Szoktatok így bicajozni?

Figyelt kérdés
Szoktatok úgy bicajozni,hogy a kutya közben PÓRÁZON fut mellettetek?És nem akar alá menni?
2010. márc. 29. 22:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%

"És attól, hogy mások csinálják, még nem lesz helyes cselekedet. Ennyi erővel ha sokan lopnak, neked is szabad..."

Valahogy nem érzem az ekvivalenciát...

2010. márc. 29. 23:37
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
Én nem Magyarországon élek, és ezt nálunk tanítják is a kutyasuliban, hogy hogy kell csinálni. Errefelé minden második ember így sétáltat kutyát (=elmennek biciklivel a parkig, kutyafuttatóig, aztán onnan vissza szintén bicajjal) - bár nekem se tetszik, de mi is megtanultuk, hogy hogy kell.
2010. márc. 29. 23:50
 13/25 anonim ***** válasza:
66%

23:37 - Mondom akkor másképp.

Pórázzal veszélyes, mert nem csak szabályosan közlekedő emberek járnak az utakon (zebrán is gázoltak már majdnem el, amikor nekem volt zöld a lámpa, és az autónak nem, de ő hajtott, mint az őrült), és elég egyetlen hülye, aki megijeszti a kutyád, az hirtelen megránt a póráznál fogva, és máris megvan a baj, ezzel szemben ha nincs pórázon, nem tud akkora bajt okozni, elugrik, te figyelsz, kisebb a sérülés.

De ha nem baj, hogy egyesek pórázzal sétáltatnak biciklizés közben kutyát, akkor remélem, az se lesz baj, ha egyetlen hülye autós bajt csinál, cserbenhagyásos balesetet csinál egy így kutyát sétáltató gazdinak, aki kutyástól megsérül, akár kórházba kerül, és majd ez a gázoló is azt fogja mondani, hogy "nézd meg, ez is így csinálta, akkor nem értem, miért baj..."

2010. márc. 30. 00:10
 14/25 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem senki nem mondta, h mindezt városban tenné. Természetesen én sem városban futtatom a kutyámat bicajjal, hanem a természetben. És szerintem az itt válaszolók többsége sem így gondolta...
2010. márc. 30. 00:27
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
00:27 - Sajnos én már olyant is láttam, nem tudom, élnek-e még...
2010. márc. 30. 00:28
 16/25 anonim ***** válasza:
62%
Én már évek óta látok egy embert aki a budai bringaúton szokott - szerintem munkába menni (tehát nem csak úgy "kijöttem futtatni a kutyámat" jellegű) - bringával és laza pórázon kocog mellette a mudija. Rengetegszer láttam már és tényleg évek óta. A kutyán látszik h nem egy idegbeteg állat :o) Mondjuk tény és való, h én nem mennék be avárosba bringával és kutyával. De ezt is lehet normálisan. És én jobban félek az ittas autósoktól vagy bringásként az idióta gyalogosoktól.....
2010. márc. 30. 00:40
 17/25 anonim ***** válasza:
62%
00:40 - Pont ez a lényeg, nem elég a biztonságodhoz, ha te figyelsz, 1 hülye is elég...
2010. márc. 30. 00:45
 18/25 anonim ***** válasza:
84%
Szoktam futattni az egyik mudim, imádja!! Nem csak a természetben, de az utcákban is. De póráz nélkül! Tudna menni pórázzal is szépen, csakhogy az veszélyes! Bármikor elránthat, jöhet valami, rámehetek.
2010. márc. 30. 01:06
 19/25 anonim ***** válasza:
57%
Nem, félek hogy valami történik és majd nemtudok megállni. Viszont rollerezni, görkorizni mindennap szoktunk.
2010. márc. 30. 06:50
 20/25 anonim ***** válasza:
71%

Én szoktam, amikor kevés időm van, de nincs kedvem futni. Mindig csak földúton, és ha vmi veszélyeset látok, akkor leszállok, egy kézzel tolom a bringát, a másikban a kutya van. aztán kinn a földúton kicsit elengedem (kövezzetek meg érte) és mikor visszahívom, az ő szép, lassú kocogós tempójában gurulunk visszafelé. eddig egyszer volt baj, akkor elestem, és lett pár lila foltom...

Sztem forgalommentes földúton, ahol azért lehet tekerni ott nyugodtan lehet vele próbálkozni

2010. márc. 30. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!