Mennyi esélyem van rá hogy sikerül? Kiskoromban nem tanultam meg bicajozni, de most be akarom pótolni a lemaradást!
16/L...mikor gyerek voltam a szüleim nem igazán foglalkoztak ezzel.Nem tanultam meg.azóta se tudok.és ez nagyon ciki.mindig is zavart.úgy tervezem megkérem barátnőmet tanítson meg.nem a mi falunkban lakik, tehát akik meglátnának se ismernek.
van esélyem rá hogy sikerül:(?
úgy hallottam minél idősebb vagy annál nehezebb...
olvastam azt is akik sokat hintáztak azoknak könnyebben megy. kiskoromban rengeteget hintáztam.
és olyat is láttam, hogy a jégkorihoz jobb egyensúlyérzék kell.eddig csak párszor voltam jégkorizni, de elég jól belejöttem minden alkalommal, jobban jégkoriztam életemben először mint az az ismerősöm aki rendszeresen járt... lehet ez pozitív dolog?
14 évesen tanultam meg én is
mondjuk nekem amig sporbáltak segiteni,,addig az istennek se ment...aztán probáltam egyedül,először bele egy árokba,de utána már ment...
Meg lehet tanulni, a legkorábbi időkben mindenki felnőttkorban tanulta.
Egyébként a kitámasztós-seprűnyeles tanítási módszer elavult, a modern módszer szerint először pedál nélkül Frédibéni módszerrel hajtva kell megtanulni egyensúlyozni, aztán jöhet vissza a pedál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!