Mekkora szájkosár kell egy kifejlett Amerikai staffordshire terriernek? Melyik a jobb: bőr vagy a fém esetleg más?
én a nylon szájkosarakat jobban szeretem, mert nem tud ütni vele a kutya. Engem egyszer eltalált egy kutya fém szájkosara, 8 öltéssel varrták őssze a kezemet.
Minden kutya feje egy kicsit más, még két staffi között is van különbség.
Én azt ajánlom, hogy vidd el a Fressnapfba, és ott rá tudod próbálni, melyik a tökéletesen a jó. Állateledeleseknél is be szokták néhol engedni a kutyákat.
Vagy menj el egy másik emberrel (ketten könnyebb), és kérd meg az adott bármilyen állatos boltban az eladót, hogy az ő felügyelete mellett hadd próbáld rá a szájkosarakat a bejárat előtt.
Nekünk 2 staffink van, de mindkettőnek más a fejformája, mert 2 különböző tenyésztőtől van. A szukának akkor a feje mint egy medvéé.:)
Mint előbb írták, menj be vele egy állatosboltba, és próbálgasd rá.
Az 1-2 hozzászolót meg nézd levegőnek:) Mutatsz róla képet?:)
A bőr szájkosárral az a baj, hogy ha esőben sétáltok és megázik, nagyon eldeformálódik, kemény lesz és törik a bőr.
A fémmel csúnya sérüléseket tud okozni, mikor odadörgöli a fejét nagy lendülettel a térdedhez. Én a műanyagot szeretem, az kibír mindent és nem is fáj, ha összetalálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!