Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Doxlock hám is olyan jó...

A Doxlock hám is olyan jó mint a K-9 hám?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy ez a Doxlock egy utánzat, de azon is van tépőzáras felirat, és látszólag ugyanaz mint a K-9, de olcsóbb. Ugyanolyan jó mint a K-9 hám? Annak sem szakad el a csatjánál az anyag? Vagy tényleg csak kínai utánzat amelyik már elszakad ha a kutya szalad?

2016. jan. 28. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Miért? A k-9 jó?
2016. jan. 28. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:

K9 se nagy minőség. Értem én,hogy minden kutyán az van és ez hűű de klassz. De én úgy vagyok vele,h. ne csak díszként funkciónáljon. Ettől pedig vannak sokkal jobb hámok is. :)

A másikról pedig még csak nem is hallottam. Ha pedig az ár meghatározó és nem a minőség akkor megteszi a legolcsóbb Fressnapf, Tesco-s hám is.

2016. jan. 29. 09:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok venni hámot, a kérdés elméleti, de láttam mindkettőt, a Doxlockból van kék terepmintás, de a K-9-ből nincsen.
2016. jan. 29. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Én még sose hallottam róla, most megnéztem interneten, de semmi normális leírás nincs. Valószínűleg egy gagyi utánzat, hamar elszakad, csattja eltörik, kényelmetlen a kutyának.

Hozzátenném, hogy igen, a Julius K-9 a legminőségibb hám amit csak kapni lehet, már egy éve használjuk, a kutyának nagyon kényelmes és semmi baja nincs a hámnak, pedig az én kutyám minden szart megcsinál vele, amit csak el lehet képzelni. És még mindig olyan állapotban van, mintha új lenne. Most készülünk megvenni a 2. Julius K-9 hámunkat.

Egyébként meg nem véletlenül Julius K-9 termékeket használnak kereső-mentő kutyások, rendőrkutyák, segítőkutyák és szinte minden igényesebb kutyatartó (ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki nem Julius K-9-et vesz az igénytelen kutyás, de aki beéri 200 Ft-os Tesco-s, kínai hámmal az nem lehet valami nagy kutyabolond. Akkor már inkább egy normális Fressnapfos hám, de az is olyan árkategóriában van, mint a Julius K-9 hámok, tehát akkor mit is akartok... ? )

Akik pedig a K-9 hámokat szapulják, valószínűleg nincs is ilyen hámjuk, mert szerintük "pénzkidobás ilyet venni" , akkor milyen alapon mondanak róla véleményt? Csak így "látatlanban" mondogattok minden hülyeséget? Nem véletlenül terjedt el világszerte ez a hám. ÖV-sek is ilyet használnak, és túrázók többsége is, mivel ez egyszerre kényelmes és biztonságos hám, és még láthatósági mellényként is szolgál.

2016. nov. 5. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves 2-es. A Julius k-9 nem csak díszként funkcionál. Láthatósági mellény, sétáltatásra szuperül alkalmas hám és még táskát is lehet rögzíteni az oldalára, így a kutya tudja hozni a saját dolgait (nem kell itt nagy dolgokra gondolni, csak mondjuk egy kis jutalomfalatra) .

Ilyen esetben meg az összes többi hám is csak "díszként" szolgál, nem? Mert a k-9 hámok sokkal többet tudnak mint az összes többi másik hám és te még is a Julius k-9-re mondod, hogy csak "dísz" . Hát nem értem a logikád :D . Akkor szerinted melyik hám nem csak "dísz" ? Az 500 ft-os piaci hámok, amik két használat után elszakadnak? Vagy a 6000 ft-os Fressnpafos hám, amivel csak sétáltatni lehet és még egy icipici fényvisszaverős rész sincs rajta? Vagy akkor melyik nem csak "dísz"?

2016. nov. 5. 13:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És is jobbnak tartom a JK-t, mint a doxlockot.
2016. nov. 5. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!