Nyüszít, vonyít. Két napja van nálam egy több mint 6 hetes francia bulldog kislány! Gondolom a kora miatt de semmit sem tudok tőle tenni a lakásban (mosdó, fürdés, evés, tanulás) hogy ne nyüszítsen?
Nekem is francia bulldogom van
mar majdnem 1 eves
ugy tapasztaltam en is, hogy akkor sir amikor egyedul marad
az a helyzet ezzel a fajtaval hogy nagyon tarsas kisallat
Probald meg ugy (nalam ez altalaban bevalik) hogy ha sir akkor engedd magad melle, hogy ott legyen veled, de ne foglalkozz vele, max egyet egyet simits vegig a buksijan
ha pedig megis sir, meg kell szidni
meg fogja tanulni hogy azt nem szabad es meg kell elegednie azzal hogy szunyokaljon melletted vagy elszorakozon egyedul is
adj neki egy plussjatekot amit ragosgathat
es ha ugyes es csendben eljatszik egyedul, meg kell dicserni :(
Hirtelen ennyit tudok mondani
remelem segitettem
Szia!
Valószínűleg az a baja, hogy elhoztátok az anyjától és egy idegen helyre került. Amúgy miért hoztad el hat hetesen, a törvényben is benne van, hogy nyolc hetes kora előtt nem választhatóak el az anyjuktól. Illetve én megnézetném a dokival is, mivel feltehetőleg szaporítótól van és ki tudja milyen betegségeket hordozhat és persze oltani és féreghajtani is kellene.
Elso kommentelohoz szolva, ha kesobb valasztod el az anyjatol akkor is sir
ilyen a fajta
az enyem mondom mar 1 eves szinte es meg mindig sirdogal ha egyedul van
Vagy kell hagyni hogy melletted legyen, vagy adni valamit amivel elfoglalja magat
esetleg TVt, radiot is lehet kapcsolni neki
Ha egy kicsit is utánajárnál, akkor tudnád.
Ha egy kicsit is utánajárnál, nem vettél volna szaporítótól kutyát...
Hagyjátok már, ez is újmagyar..
Azok tudnak ilyen értelmeseket kérdezni..
Bocsi.. IEN...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!