A legtöbb ember miért nem tart keverék kutyát? Miért nem olyan kedveltek mint a fajtiszták?
Mert ocsmányul néznek ki.
Plusz a mentett kutya egy időzített bomba is lehet, mert nem lehet tudni, hogy nevelték (vagyis hogy nem nevelték).
mert sok sötét ember azt hiszi, hogy a keverékek kiszámíthatatlanok, erre pedig tökéletes példa a második válaszoló...
tudatlanság és információ hiány miatt gondolják ezt sokan, pedig egy keverék is ugyanannyira imádnivaló, mint fajtatiszta társaik
nyilván lehet makacs vagy olyan, amelyiknek jobban kell figyelni a nevelésnél, de ezen van a hangsúly, a nevelésen, minden kutya, amilyennek nevelik
nekem tacskó-roti keverékem van, és egy igazi szeretetbomba, viszont rendkívül makacs, de neveléssel ezt is ki lehet küszöbölni
aki pedig olyat mer mondani egy kutyára, hogy ronda, inkább ne tartson állatot...
#3: nem azt írtam, hogy "a keverékek", hanem azt, hogy "mentett kutyák".
Aki nem tud olvasni, az inkább ne okoskodjon, mert beég.
A szépség relatív, attól, lehet, hogy te valamit szépnek gondolsz, de attól az emberek többsége még nem.
Nekem volt már keverékem is, és most nem.
Egy keverék azért lutri, mert menhelyek, előző gazdája azt mond amit akar.
Volt, hogy bementem egy menhelyre és olyan kölyök kutya után érdeklődtem ami kistestű, erre minden kölyökre ráfogták. Egy-két hét múlva visszamentem, akkor direkt nagytestű után érdeklődtem, akkor minden kutya az volt állításuk szerint.
A felnőtt kutya már ok.
Viszont akkor lemaradsz a kölyök koráról, ami annyira cuki.
Cicánál már nincs ekkora szélsőség.
Ott kb. ugyanakkora lesz minden cica.
A macskáknál én kifejezetten keveréket szoktam örökbe fogadni (nyilván nem naponta), mert ott egy-egy folt vagy mintázat annyira egyedivé tudja tenni a macsekot, hogy talán nincs a világon még egy olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!