Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 13 éves vagyok! Szeretnék egy...

13 éves vagyok! Szeretnék egy kutyát!?

Figyelt kérdés

Van már eggy a családban de ő öreg már..

És ez a leendő kutya az enyém lenne!

Ugyérzem hogy tudnám nevelni normálisan!

Milyen kutyákat ajánlanátok elsőnek?

Szerintem középtestű kéne előszőr!

Várom az ajánlataitokat!

2010. márc. 27. 20:08
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

hát azt még nemtudom,olyan 100ezer körül..

azért most kérdeztem meg hogy tudjam hogy mennyit kell kb gyüjtenem rá...

2010. márc. 27. 21:20
 32/43 anonim ***** válasza:
Én kaptam egy keverék kölyköt(border collie, leonbergi... keverék). Most 1,5 éves és még mindig nagyon szeretem és ő is engem szeret. (Mindenki mondja, hogy milyen okos kutyád van, meg bosszankodnak, hogy csak neked viszi oda a játékát, meg csak neked adja oda.) Egész életén át szeretni fogom. Ha megéri azt az időt, mikor költözni fogok őt is magammal fogom vinni. Sehol nem hagynám ott. Már átélt egy költözést és most át fog élni még egyet és akárhova is megyek ő mindig velem fog jönni. Ha kutyát vesz a az ember egész életén át gondozni, szeretni kell. Az én kutyámat is tanítom és kaja nélkül már leül és lefekszik. Ha nem feltétlenül ragaszkodsz a fajtatiszta kutyákhoz, akkor ajánlom a menhelyet vagy nézz neten gazdira váró keverékeket(ezek is lehetnek kölykök). Ha biztosan elhatároztad, hogy kutyát akarsz nem bánod meg, mert a kutya egy életen át szolgát majd téged és visszaadja mind azt a törődést, amit te adsz neki.
2010. márc. 27. 21:22
 33/43 A kérdező kommentje:

Nagyon szép amit leirtál!

Elakarok menni majd egy állatmenhelyre..

Biztosan találok nekem valót!

2010. márc. 27. 21:24
 34/43 A kérdező kommentje:
És köszönöm szépen a válaszodat!
2010. márc. 27. 21:25
 35/43 anonim ***** válasza:

Értem!Ezt csak azért kérdeztem,hogy szaporítótól,vagy tenyésztőtől szeretnél vásárolni,ha fajtatisztát akarsz.Hát így már teljesen más a helyzet.Én szinte biztos voltam benne,hogy szaporítótól akarsz.Nemtudom,hogy tetszene-e neked a mudi.Bár nincs teljesen rövid szőre,de gondozni nem nagyon kell.Elég egy-két hetente átfésülni.Sokan ajánlják első kutyának.Közepes testű.Bár nem kimondottan az a szépség,de szerintem csodálatos kutya.Egy nagyon jó tenyésztőnél is 50-60 ezer forint,mivel nem sokan vesznek ilyen fajtát.Nekem ugyan nem ilyen kutyám van,de már tervezem.Szinte mindenre alkalmas.

Ha mégse tetszik a mudi,akkor további jó keresgélést,majd írok,ha eszembe jut valami.

2010. márc. 27. 21:28
 36/43 anonim ***** válasza:
21:18as voltam
2010. márc. 27. 21:28
 37/43 A kérdező kommentje:

Háát a mudi megtetszett

Nagyon aranyos és az amit olvastam róla azvolt irva hogy okos jó házőrző?!

és nemis nagydarab és nemis túl kicsi!Na még gyüjtök róla infokat!És ha valaki tud róla infókat az leirhatná ide!Nagyon köszönöm!

2010. márc. 27. 21:35
 38/43 anonim ***** válasza:
Igen,házörzésre is jó.De egyébként mindenhol megállja a helyét.Csak sok mozgásra van szüksége.
2010. márc. 27. 21:37
 39/43 A kérdező kommentje:

Hát itt tudna sokat mozogni!Sok helyvan és elis tudnám vinni sétálni! a falu szélén lakunk..szval van erdő halastó,meg minden!

Nagyon megtetszett!

olyan kis aranyos!

Nagyon megtetszett,és szerintem első kutyának jó lenne!

Szerintetek ugyanugy kell neveleni mint a többit?következetesen,erős kézzel?

Nemtom mér kérdeztem meg..

2010. márc. 27. 21:40
 40/43 A kérdező kommentje:

Tudjátok volt az Indul a bakterház-ban is xd

Ugye?

2010. márc. 27. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!