Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 13 éves vagyok! Szeretnék egy...

13 éves vagyok! Szeretnék egy kutyát!?

Figyelt kérdés

Van már eggy a családban de ő öreg már..

És ez a leendő kutya az enyém lenne!

Ugyérzem hogy tudnám nevelni normálisan!

Milyen kutyákat ajánlanátok elsőnek?

Szerintem középtestű kéne előszőr!

Várom az ajánlataitokat!

2010. márc. 27. 20:08
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Ha ilyen könnyen lemondasz róla, akkor nem is vágysz rá annyira. Amúgy golden retriever, border colie, vagy beagle. Én 11 éves koromban vetem magamnak egy goldent, most 20 vagyok, és ugyanúgy szeretem, mint babakorában. Gondold meg! Ha most is ilyen könnyen lebeszélne mi lesz a kutya megvétele után pár héttel? Ha veszel, ígérd meg, hogy egész életében ugyanúgy fogod szeretni!!
2010. márc. 27. 20:59
 22/43 A kérdező kommentje:
Miért miről montam le??
2010. márc. 27. 21:00
 23/43 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 20:59-essel, ha ilyen könnyen lemondasz róla, elbizonytalanodsz, akkor nem is érdemes, sőt, nem ajánlott, mert ennek csak rossz vége lesz (a kutya részéről)

Igenis meg kell küzdeni érte, mert akkor fogod tudni értékelni és talán megunni se! Viszont felelősen kell döntened!

a borderes voltam

2010. márc. 27. 21:06
 24/43 A kérdező kommentje:

de melyikről mondtam le??

Amilyet szeretnék azt senkisem ajánlja!

2010. márc. 27. 21:09
 25/43 A kérdező kommentje:
Ha véletlenül olyan corsot fognék ki ami valami idegrendszeri problémákkal küzd?És megtámad?
2010. márc. 27. 21:10
 26/43 anonim ***** válasza:
A német juhászkutya nem való elsőnek. Kemény, irányítást igénylő kutya. Ha elszúrod agresszív és kiszámíthatatlan lesz. Ha mindenképpen közepestestűt akarsz, akkor beagle, bearder collie, belga juhászkutya(egyemberese), border terrier, boxer, spánielekdalmata, eurázsia, golden retriver, labrador, ír szetter, spiccek, pincser és uszkár. Nagytestűek is vannak kezdőknek: berni pásztor(egygazdás), nagy münsterlandi vizsla, howart, landseer, leonbergi, újfundlandi, fáraókutya, ibizai kopó és óriás schnauzer.
2010. márc. 27. 21:11
 27/43 anonim ***** válasza:
*spánielek, dalmata
2010. márc. 27. 21:12
 28/43 A kérdező kommentje:

azért irtam hogy középtestű mert azt irták hogy középtestűben van olyan ami kezdőknek való..alapból nagy testűt szerettem volna!

köszi a választ!

2010. márc. 27. 21:13
 29/43 A kérdező kommentje:
valami olyan kéne aminek a szőrével nincs sok gond..nem áll el meg ilyenek..
2010. márc. 27. 21:14
 30/43 anonim ***** válasza:

Tényleg menj inkább a menhelyre!Ha ennyi igényed van,akkor nem fogsz fajtatisztát találni magadnak.

De lenne egy kérdésem:

Mennyi pénzt szánnál a kutyavásárlásra?

2010. márc. 27. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!