Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 13 éves vagyok! Szeretnék egy...

13 éves vagyok! Szeretnék egy kutyát!?

Figyelt kérdés

Van már eggy a családban de ő öreg már..

És ez a leendő kutya az enyém lenne!

Ugyérzem hogy tudnám nevelni normálisan!

Milyen kutyákat ajánlanátok elsőnek?

Szerintem középtestű kéne előszőr!

Várom az ajánlataitokat!

2010. márc. 27. 20:08
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Kevés az infó. Van kisgyerek vagy öreg a családban? Kertben lesz vagy lakásban? Szeretnél vele valamit sportolni? Mennyi időd lenne sétáltatni, fésülni?
2010. márc. 27. 20:11
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Menhely!
2010. márc. 27. 20:12
 3/43 A kérdező kommentje:

Énvagyok a legfiatalabb a családban!

Falun lakunk,kertes házban!

Nem,nemszeretnék vele sportolni..

kb 3-4 órám lenne rá hogy foglalkozzak vele!

Köszönöm a válaszotokat!

2010. márc. 27. 20:16
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem angol buldog jó ötlet lenne. Sokat alszik, nem igényli a sok mozgást, persze nála is elengedhetetlen a napi séta!!! Ráadásul közepes testű kutya, lakásban és kertben is jól érzi magát.Bár szerintem őt lakásban jobb tartani! És nagyon okosak is.
2010. márc. 27. 20:20
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
puli, azok oylan kis viccesek : D
2010. márc. 27. 20:20
 6/43 anonim ***** válasza:
61%
Ha nincs annyi sütnivalód, hogy egyedül kiválaszd, akkor nme tudom, hogy mennyire tudod majd nvelni. Most ha azt mondom, hogy legyen mondjuk amerikai stafordshire terrier akkor rohasz és veszel egyet, anélkül, hogy utánanézz. Azért van az internet, hogy keress magadnak megfelelő kutyát. Ne mondd már, hogy egyedül nem fogod megtalálni a megfelelőt, de ha nem találod meg, akkor nem is való neked kutya.
2010. márc. 27. 20:21
 7/43 A kérdező kommentje:

hát nekem nemtetszenek az angol buldogok..

kössz a válaszokat!

2010. márc. 27. 20:22
 8/43 A kérdező kommentje:

kimondta hogy nem kerestem?egész nap kutyát keresek!!

Ami tetszik az még nagy lenne nekem(kaukázusi,Cane Corso)

Egy csomó kutyának utána néztem már....

2010. márc. 27. 20:24
 9/43 anonim ***** válasza:

[link]

bal oldal - fajtabemutató.

2010. márc. 27. 20:27
 10/43 anonim ***** válasza:
Nézd, én ajánlottam egy kutyát, de neked nem tetszik a bulldog. Nem írtad le, hogy milyen kutyára gondolsz, annyit tudunk, hogy közepes testű, kertben tartott kutyát szeretnél. De mégis honnan szereznéd? Szaporítótól? vagy tenyésztőtől? Te döntsd el, milyen kutyát akarsz, ne vad idegenek! Melyik fajta tetszik? Miért lényeges, hogy közepes testű legyen? Annyi fajta kutya van, hogy megszámolni se tudom. De miért nem mész menhelyre? annyi kis és közepes testű kutya van ott, aki gazdira vár! Első kutyának egy menhelyi lenne jó, de te úgysem fogsz egy keverék kutyát befogadni!
2010. márc. 27. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!