Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek? Melyiket válasszam?

Szerintetek? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok!Már nagyon szeretnék egy nagytestű kutyát!A Cane Corso tetszik,!És olyat is szeretnék!De mivel ez lenne az első kutyám,amit én nevelek,nemtudom hogy elbírnák-e vele!AZ lenne a jó,ha lenne a családban valaki aki erősebb(apám),de ő nem él velünk szval..Mert akkor tudna segíteni ha kéne valamiben.pl:sétáltatás ilyenek!

Ugyhogy nem tudom mi legyen....A Corso-n gondolkodom,de lehet hogy elsőnek egy németjuhász kéne..Szerintetek?melyiket válasszam,és miért?

köszi a NORMÁLIS válaszokat!

2010. márc. 27. 14:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
hát ha tudnál segíteni megköszönném!!
2010. márc. 27. 15:40
 12/21 anonim ***** válasza:

szia!!!:)

szerintem menhelyről hozz kutyát :)

deha már mindenképpen fajtatiszta kutyit szeretnél akkor én ajánlanám neked a cane corsot is

MINDENKI: harcikutyából is lehet nyugodt jó természetű kutyát nevelni!!!!!!!

2010. márc. 27. 16:02
 13/21 anonim ***** válasza:

előző vok

és ne nyírassátok fel a fülét az non fáj neki

2010. márc. 27. 16:02
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

hát megpróbálom majd..de még ahhoz naon sok pénzt kell gyüjtenem..

2010. márc. 27. 16:17
 15/21 anonim ***** válasza:

figyelj. tapasztalatból mondom, hogy kutyavásárlás előtt annyi teóriája van az embernek, hogy majd így-meg úgy fogom nevelni, pld én örökbefogadás előtt elolvastam sok-sok ujságot, könyveket meg minden és most meg van a kutyám, és hát abszolút nem olyan könnyű, mint amilyennek az ember elképzeli...

és az a válaszoló aki a falkavezéres témáról irt, annak igaza van, nagyon nehéz betartani!!!! szóval inkább közepes-nagy testű kutyát!

2010. márc. 27. 20:24
 16/21 anonim ***** válasza:
ja és mindenképpen kutyaiskola már pici kortól, rögtön ahogy meglesznek a kötelező oltások!!!
2010. márc. 27. 20:25
 17/21 A kérdező kommentje:

hát közepes vagy nagytestűt akarok..

kössz a választ!

2010. márc. 27. 20:25
 18/21 A kérdező kommentje:
igen tudom elvinném..
2010. márc. 27. 20:26
 19/21 anonim ***** válasza:
hát amerikai stafforshiere terrier esetleg pitbull vagy stafforshiere bullterrier és bullterrier ami ilyen kemény. én is ezeket a kemény és nagy lomha kis bambácska kutyákat szeretem. nagyon gyönyörüek ezeke a kutyák. én az amstaff ajánlanám leginkább és bullterriert. bár kinek hogy. és nem olyan kicsik a staffik ám. a standard méret bele megy a 48 cm be is és az elég nagy. vedd a a husky 55 cm kb. és ez (csak) 8 cm a különbség. elég nagynak mondható és elbírsz vele mentálisan és fizikailag is. bár ha kant választasz úgy tini korában ( 7-9 h) elkezdi próbálgatni az erejét ( ránt séta közben, provokál más kutyát.. .stb). és majd befogja akarni mutatni neked később hogy ő erőssebb nálad és mindenáron elfogja akarni venni tőled a falkavezérséget, már pedig ezt nem szabad hagyni ezért is inkább a kissebb méretü is megfelel neked ugyanis a staffi 1 tonnát is képes elhúzni. sok versenyen láttam amint autókat meg 1 tonnás vasat húzták és igen . van annyi erő benne. de hát fogod edzeni magad rá a tacsi után. emígy ilyen fajtának rengeteg mozgásra van szüksége és foglakozásra szóval ha elmész otthonról suliba akkor nem hagyhatod őt kinn 7-8 órákra hanem bátyád, szüleid foglalkoznia kell vele mert nem viseli a magányt. ezért jól gondold meg mien fajtát választasz. és még azsem biztos hogy a tacskóddal jól kijö. szal ha kan tacsid van akk vegyél nőstény staffit és ivartalíntsd ki.
2010. ápr. 3. 12:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Corsot : ne vegyél... ajánlom hogy ne. ezt tapasztalt gazdáknak ajánlom. kb. 5-6 évnyi kutyatartás,etetés van tapasztalatod ebből? a corsot rengeteget eszik és jó volna ha nem koptatnád az ösztöneit szóval vadászat,munka..stbstbstb. evvel nem azt értem hogy senki ne vegyen ilyet mer nincs több évnyi tapasztalat. ezt azon értem hogy nagyon meg kell nevelni egy ilyent. és ha a tacskókhoz vagy szokva és nem a corsokhoz akkor rossz napjaid lesznek. ajánlom én is a bullterriert és utána jöhet a corso. a kicsi de erős kutyák készítenek fel mindig a nagyobbakra. ezt ne feledd. sok sikert a kutyához
2010. ápr. 3. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!