Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek? Melyiket válasszam?

Szerintetek? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok!Már nagyon szeretnék egy nagytestű kutyát!A Cane Corso tetszik,!És olyat is szeretnék!De mivel ez lenne az első kutyám,amit én nevelek,nemtudom hogy elbírnák-e vele!AZ lenne a jó,ha lenne a családban valaki aki erősebb(apám),de ő nem él velünk szval..Mert akkor tudna segíteni ha kéne valamiben.pl:sétáltatás ilyenek!

Ugyhogy nem tudom mi legyen....A Corso-n gondolkodom,de lehet hogy elsőnek egy németjuhász kéne..Szerintetek?melyiket válasszam,és miért?

köszi a NORMÁLIS válaszokat!

2010. márc. 27. 14:09
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Vagy a németjuhász középtestű?MInd1 nemváltoztat a kérdésemen!
2010. márc. 27. 14:10
 2/21 anonim válasza:
100%
2010. márc. 27. 14:13
 3/21 A kérdező kommentje:
ohh de kedves vagy..xd
2010. márc. 27. 14:15
 4/21 anonim ***** válasza:
Szia szerintem várj még azzal a kutyával egy darabig, vagy válsz kisebb testű nyugodtabb kutyát, amihez pár év múlva hozhatsz egy nagyobbat. Esetleg nagyobb fiú tesód nincs?? Ő be tudna esetleg segíteni, de 13 évesen első kutyának valami kis nyugodtat.
2010. márc. 27. 14:23
 5/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem fog tetszeni a válaszom, de ezzel a kutyázással várj még pár évet. Vagy ha mégse vársz, akkor szerintem hozz menhelyről kutyát!
2010. márc. 27. 14:23
 6/21 A kérdező kommentje:

Van egy nagyobb báttyám,mondjuk ő elbírna velük(100kg 185cm)

Kedves utolsó nem sértődtem meg,megértem miért irtad!majd még meglátom

Köszönöm Szépen a válaszotokat!

2010. márc. 27. 14:31
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy corso elsőnek nagyon nem jó ötlet. Mivel még nem volt kutyád gondolom a falkavezérséget elvenné tőled és egy harapós, agresszív,nyughatatlan kutya vállna belőlle. Ráadásul a corso nagytestü és napi 2000g-amot kell kb. fogyasztania. En elso kutyámat 8 évesen kaptam. Ěs akkor is egy kan westiet. Már vagy 4 éve és hidd el kicsi az a kutya de annyi törödést igényel hogy az fáj. TAnulni is alig van időm. 1. kutyának válassz egy menhelyit vagy egy kisseb méretüt. NAGYOT ELSONEK NE: mert könnyen elráthat.. stb. A bátyád gondlom meg nem minden nap menne sétálni veled mert fontossab dolga is akad. Na szoval.. ha annyira ragaszkodsz a nagyobb méretü kutyákhoz picit szeresd meg a közép meretüeket is abbol több van:

dalmata ( nemtud sétaközben elrátani, nem eszik sokat)

közép vagy törpe schnauzer ( szintén ugyanezek bár van benne erő az tuti)

vagy keresgélj ezek kozott de nagyot ne.. mert megfogod bánni ha olyannal kezded.

2010. márc. 27. 14:48
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

agár, dalmata, kozép schnauzer, tacskó, bulldog, sharpei( kínai harcikutya), valamelyik kopó és kisseb méretu vadászkutya, amstaff( amerikai staffordshiere terrier) , pitbull .. EZEK kicsi merteu kutyak és nem esznek sokat.

DE NE VEGYÉL: rottweiler, cane corso, németjuhász, hegyikutyák, berni pásztor, dog, ridgebag, tosa inu, labrador, golden retriever, fila, bordexi dog, kangal, dobermann, ír farkas... stb. a nagyobbakat keruld

2010. márc. 27. 14:57
 9/21 anonim ***** válasza:

[link]

emígy hol laksz?

keresek neked eladó kutyákat..

2010. márc. 27. 14:59
 10/21 A kérdező kommentje:

hát én nemakartam semmilyen harcikutyafélét...

van egy tacskó keverékünk..már öreg de ahogy én észrevettem nem ő a falkavezér..

engedelmeskedik mindenkinek..

Az utolsó előtti válaszolónak : én nemszeretnék semmilyen harcikutyát mert azokkal ssztem nembirnék el..attol hogy kessbbek attol nemhiszem hogy könnyebben kezelhetőek...

De ez az én véleményem!

És kedves 14:48as megmondom az őszintét:nekem nem teccett az a schnauzer..

Nemtudom,de én ilyen vagyok..nem mindeggyik kutya teccik..nemtudom miért..

De megmondom az őszintét hogy nekem az ilyen erősebb kutyák tetszenek..

tudom hogy hülyevok mert nekem még nemvaló,de azért tettem fel ezt a kérdést hogy hátha találok valami másikat..

2010. márc. 27. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!