Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » NAGYON FONTOS! Minnél többen...

NAGYON FONTOS! Minnél többen írjanak! Kutyámhoz kutyák jönnek!?!

Figyelt kérdés

Kutyám tüzel és minden éjszaka 5-6 kutya van az udvarunkon, nem tudom elküldeni őket sehogy, mert támadnak!

A kerítést szétszedik, akárhányszor megcsinálom, bejönnek!

Nagy hangzavar van kint hajnalban, rongáljál a karbantartott kertemet, növényeket, szétszedik a kutyaolat stb.

Hogyan tudom elintézni, hogy ne jöjjenek be a kutyák?

NAGYON FONTOS, már két hete nem tudunk aludni...

2010. márc. 26. 20:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
67%

20:10 es vagyok

lemaradt, hogyha nem akarod tenyészteni a kutyád akkor ivartalanítsd.

1. megelőzheted ezt a macerát.

2. nem lesznek kiskutyák

3. ha nem lesznek kiskutyák, nincs kit kinyirni (mert ezt a mócert sokan csinálják sajnos), ha esetleg megtartanád a kicsiket, 80%-uk menhelyen fog kikötni.

2010. márc. 26. 20:16
 12/30 A kérdező kommentje:

És ha már felcsinálták?

Mert összevoltak ragadva.

Akkor ilyenkor mit kell tenni?

2010. márc. 26. 20:21
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is lehet ivartalanítani, ha már vemhes.
2010. márc. 26. 20:27
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Az ivartalanításnak nem akadálya, ha már vemhes. Persze azért ne várd meg, hogy már mozogjanak a picik, minél előbb végeztesd el a műtétet.

Megelőzhető vele az emlődaganat, a méhdaganat és méhgyulladás, és azt hiszem a cukorbetegség kockázata is sokkal kisebb lesz. (Ezek nagyon gyakori betegségek a nem ivartalanított szukáknál.)

Akik pedig olyan hülyeségeket írtak, mint a légpuska, meg egyéb drasztikus dolgok az "udvarló" kankutyákkal szemben azt üzenem, hogy nem a kutyák tehetnek a történtekről, hiszen az ösztöneik vezérlik őket. Mindig az ember a felelős a kutyáiért!

2010. márc. 26. 20:36
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Helyileg hol laksz? Mostanában sok helyen kedvezményes ivartalanítási akciók vannak. Nem olcsó mulatság, érdemes kihasználni. Mekkora a kutyád?
2010. márc. 26. 20:47
 16/30 A kérdező kommentje:

Érden lakok

És itt 20 ezerért csinálják, ezt elég drágának találom...

Ha van olcsóbb, kérlek írj!

2010. márc. 26. 20:51
 17/30 Akiteki ***** válasza:

Még drágább lesz, ha a nyakadba szakad egy rakat kölyök.

Sürgősen vidd el ivartalanítani.

2010. márc. 26. 20:56
 18/30 anonim ***** válasza:

Milyen súlyú a kutyád?

Én megyek mindjárt dolgozni, de talán vannak itt, akik tudnak segíteni neked.

2010. márc. 26. 20:57
 19/30 anonim ***** válasza:

első hozzászólású vagyok:)

attól függ mekkora a kutyád van.

pl. 10 kilóig olyan 23000 Ft-ért vállalták volna el a mi dokink, de akció volt, így 14000 Ft-ból kijöttünk. De megéri.

Van most tavaszi akció is, nézz utána.

Egyébként nem bántásból, de érdekes, hogy ilyen alap dolgoknak nem nézel utána.

Nekem sosem volt kutyám, most lesz 8 hónapos, de már vásárlása előtt bújtam az oldalakat, hónapokig kutattam tápok után és 3 hónapig minden nap azt néztem, ivartalanítás a jobb vagy sem, ha igen, akkor melyik a legjobb időpont. 4 hónaposan már ivartalaníttattuk is. Pénzbe kerül minden, de ha kutyát vállaltál, ezt is kell.

Gondolom akkor azt sem tudod, hogy pl. az első hétben, vagy első 2 hétben a szuka kutya közel sem enged más hím kutyákat, de utána már simán, így lehetnek kiskutyák is.

Olvass utána dolgoknak, a kutyusod érdekében is:S

2010. márc. 26. 21:00
 20/30 anonim ***** válasza:
47%
na tessék..már össze is ragadtak. ha vemhesen ivartalaníttatod, az nem a legjobb megoldás. csak gratulálni tudok, mennyire felelőtlenül tartasz kutyát.
2010. márc. 26. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!