NAGYON FONTOS! Minnél többen írjanak! Kutyámhoz kutyák jönnek!?!
Kutyám tüzel és minden éjszaka 5-6 kutya van az udvarunkon, nem tudom elküldeni őket sehogy, mert támadnak!
A kerítést szétszedik, akárhányszor megcsinálom, bejönnek!
Nagy hangzavar van kint hajnalban, rongáljál a karbantartott kertemet, növényeket, szétszedik a kutyaolat stb.
Hogyan tudom elintézni, hogy ne jöjjenek be a kutyák?
NAGYON FONTOS, már két hete nem tudunk aludni...
20:10 es vagyok
lemaradt, hogyha nem akarod tenyészteni a kutyád akkor ivartalanítsd.
1. megelőzheted ezt a macerát.
2. nem lesznek kiskutyák
3. ha nem lesznek kiskutyák, nincs kit kinyirni (mert ezt a mócert sokan csinálják sajnos), ha esetleg megtartanád a kicsiket, 80%-uk menhelyen fog kikötni.
És ha már felcsinálták?
Mert összevoltak ragadva.
Akkor ilyenkor mit kell tenni?
Az ivartalanításnak nem akadálya, ha már vemhes. Persze azért ne várd meg, hogy már mozogjanak a picik, minél előbb végeztesd el a műtétet.
Megelőzhető vele az emlődaganat, a méhdaganat és méhgyulladás, és azt hiszem a cukorbetegség kockázata is sokkal kisebb lesz. (Ezek nagyon gyakori betegségek a nem ivartalanított szukáknál.)
Akik pedig olyan hülyeségeket írtak, mint a légpuska, meg egyéb drasztikus dolgok az "udvarló" kankutyákkal szemben azt üzenem, hogy nem a kutyák tehetnek a történtekről, hiszen az ösztöneik vezérlik őket. Mindig az ember a felelős a kutyáiért!
Érden lakok
És itt 20 ezerért csinálják, ezt elég drágának találom...
Ha van olcsóbb, kérlek írj!
Még drágább lesz, ha a nyakadba szakad egy rakat kölyök.
Sürgősen vidd el ivartalanítani.
Milyen súlyú a kutyád?
Én megyek mindjárt dolgozni, de talán vannak itt, akik tudnak segíteni neked.
első hozzászólású vagyok:)
attól függ mekkora a kutyád van.
pl. 10 kilóig olyan 23000 Ft-ért vállalták volna el a mi dokink, de akció volt, így 14000 Ft-ból kijöttünk. De megéri.
Van most tavaszi akció is, nézz utána.
Egyébként nem bántásból, de érdekes, hogy ilyen alap dolgoknak nem nézel utána.
Nekem sosem volt kutyám, most lesz 8 hónapos, de már vásárlása előtt bújtam az oldalakat, hónapokig kutattam tápok után és 3 hónapig minden nap azt néztem, ivartalanítás a jobb vagy sem, ha igen, akkor melyik a legjobb időpont. 4 hónaposan már ivartalaníttattuk is. Pénzbe kerül minden, de ha kutyát vállaltál, ezt is kell.
Gondolom akkor azt sem tudod, hogy pl. az első hétben, vagy első 2 hétben a szuka kutya közel sem enged más hím kutyákat, de utána már simán, így lehetnek kiskutyák is.
Olvass utána dolgoknak, a kutyusod érdekében is:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!