Mit adjak neki? Csak olyanok írjanak akik megértik, hogy megtartom a kutyám névnapját. -, -"
Szóval a kis Bolognesémnek 24-én lesz az 1. névnapja és nem tudom mit adjak neki.
Van pár szokásos dolog,de egyik sem jó:
Játék:összesen 25 van neki.
Jutifali:Utálja őket.
Egy jó nagy séta:Mindennap 4×2 órára kiviszem,ami egy 8 hónapos egyébként is kistestű kutyának bőven elég,hisz több kutyával elengedve játszhat.
És tényleg ne írjatok olyasmiket,hogy "Már így is eléggé el van kényeztetve".
Köszi!
Vidd el kutyakozmetikába,ahol kényeztetik,lenyírják,meg ilyesmi...szerintem az jólenne.
Vagy engedd neki hogy egy másik kutyával "szórakozzon "
ha érted mire gondolok :D
Kozmetikushoz hordom rendszeresen....utálja xD
Hát sztem 8 hónaposan még nem kéne "szórakozni" -_-
De azért kösz
Kutyás helyre...ahol kutyákkal szokott játszani az a kutyás hely!
Torta nem jó...amint már említettem utálja a jutifalikat,így azt is utálni fogja!
Utolsó!
Nagyon köszi :] <3
45 dkg filézett pulykamell
2 kisebb sárgarépa felaprítva
28 dkg spenót
15 dkg főtt barna rizs
egy teáskanál extra szűz olívaolaj
1 felvert tojás
1 főtt tojás, felszeletelve
Egy tálban keverjük össze a hozzávalókat, és a massza felét öntsük egy sütőpapírral bélelt 23 cm. átmérőjű tortaformába. Melegítsük elő a sütőt 180 C fokosra, helyezzük a főtt tojás szeleteket a masszára, majd öntsük rá a másik felét is. Süssük 45-50 percig, azután vegyük ki, és hagyjuk pihenni 5 percet. Azután spatulával ügyeskedjük ki a sütit a formából (ha lecsatolható oldalút használunk, a dolog még egyszerűbb), itassuk fel a felesleges zsiradékot, hagyjuk hűlni jó negyed órán át, és tálaljuk kedvencünknek!
én ezt szoktam csinálni. Olyan mint egy omlett vagy ilyesmi.. nagyon imádja a kutyánk.. nem olyan mint a jutalomfalatok hanem lepényszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!