Szegeden melyik állatorvost hívjam ki a kutyámhoz, hogy beadja neki a kötelező védőoltást?
Lécike írjatok nevet és telefonszámot :), és címet is :).
Köszi
Hétköznap is jó, majd apám figyeli, hogy mikor jön az orvos.
A lényeg, hogy a legolcsóbb legyen :).
De nem akarom elvinni!!!!! Nem tudjátok, hol lakom.... És én reggel kilenctől este nyolcig dolgozom. Az öcsém lenne otthon.
Másrészt pedig szerintetek miért akarom elvinni????????? Hm??? Azért, mert lejárt az oltása, és addig nem teszi ki a lábát a házból, amíg elviszem.
Hát, kösz a semmit.....
Komolyan, muszáj volt ilyen ostoba válaszokat írni?????? Itt azért szoktak értelmes emberek is írni. Kérném, hogy ti, értelmes emberek írjatok nekem!!!!!!!!!!
Bocsi a kirohanásért... Nem tudhattátok, hogy már lejárt az oltása, de feltételeztem ,hogy sejtitek, hogy nem szórakozásból nem viszem el orvoshoz magam .....
Na, látom, hogy nem is írtok...
Attól, hogy lejárt az oltása, még nyugodtan kiviheted, semmi baja nem lesz. Egyszer én is jártam úgy, hogy nem figyeltem (családi gondok), és hónapokkal később lett csak beadva neki a veszettség elleni kötelező.
Mikor járt le és melyik oltás amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!