A kutyák miért kocogtatják a fogukat? Ma a kutyám szaglászot vmit és mikor mondtam h fuj (mert nyalogatott vmit) akkor rám nézett és kocogtata a fogát.
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 19:30
1/6 anonim válasza:
Vsz. beinditotta az a dolog amit szaglászott.
A barátom kutyája is ezt csinálta...akkor mindig eldobtak neki egy botot amit vissza kellett hozni. Mostmár fogcsattogtatással kéri, hogy dobjunk neki labdát-botot-hógolyót.
2/6 anonim válasza:
Gondolom kanod van. Amikor tüzelő szuka szagát érzi, akkor csinál ilyet. A nyála is szokott ilyenkor jócskán megindulni. Ha teheted, figyeld, mert utána következik a felnyalás, ami nem igazán kívánatos.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
igen kan kutyám van=)
2010. márc. 25. 19:44
4/6 anonim válasza:
hehe
na akkor azért is lehet, hogy csajszag van és fincsi neki
5/6 A kérdező kommentje:
tuti biztos!
csak furcsáltam mert ilyet még nem láttam h csinált volna=
)
2010. márc. 25. 22:17
6/6 anonim válasza:
Nekem is kan kutyám van és az enyém is csinálta,ivartalanítás után alább hagyott ezzel a szokásával,most már csak nagyon ritkán csinálja.
De nekem tetszett,olyan vicces volt ahogy szinte "megrágta" a szagot:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!