Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyachip szerintetek ér...

A kutyachip szerintetek ér valamit?

Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, de én úgy tudom, hogy attól mert van benne chip, Magyarországon még annyira kezdetleges a dolog, hogy még a menhelyen se nézik meg, ha elveszik a kutya, utánkövetni meg pláne nem lehet. Ti erről mit gondoltok
2010. márc. 25. 10:47
1 2 3
 21/23 Akiteki ***** válasza:
Igazad van! Legyünk pontosak. De soha nagyobb bajunk ne legyen, mint hogy most mindenki fejvesztve elrohan chipeztetni a kutyáját, mert elírtam a dátumot. :)))
2010. márc. 25. 18:31
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha valaki kutyát lop akkor valami pofás nem utolsósorban fajtiszta kutyát lop.

Ha én állatorvos vagyok és hoz egy vadiúj gazdi egy nem annyira új (nem kölyök) kutyát ami mellesleg jó állapotban van akkor elkezdek gyanakodni. (persze lehet csak én vagyok ilyen)

Amikor elköltöztünk és átvittem új orvoshoz a kutyámat megnézte az előző oltási könyvét. Ha nem lett volna az fura lett volna egy 4 éves kutyánál.

2010. márc. 25. 18:59
 23/23 Zsuzsanna25 válasza:
12.10.-én elveszett staffordshire terrier chipes 2.5 éves kan kutyám. Tegnap találtam egy hirdetést, ahol a "becsületes megtaláló" hirdette 10.000,- Ft-ért. Mikor felhivtam,érdeklődve a kutya után, közölte már elvitték. Bemutatkoztam, hogy a gazdi vagyok, hümmögött.. sajnos tőle is elszökött a kutya. Jelenleg rendőrségi ügy van folyamatban. Hiába a chip, még nem került elő. Ha megkerülik az állatorvosokat, adják, veszik egymás közt felelőtlenül.. nem lehet mit tenni. Kérlek benneteket, ha környezetetekben van fekete-fehér ujonnan oda került him staffordshire terrier, értesitsetek a 06209694059 telefonon. Köszönöm.
2011. dec. 19. 11:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!