Van egy staffordom, csak 4 hetes, de amikor tegnap találkozott először a Husky kutyámmal, odaszaladt hozzá, és ráharapott a nyakára, alig bírtam róla leszedni. Miért ilyen agresszív ez a kutya még csak négy hetesen?
Tejet ne adj a kölyöknek,mert fosni fog és kiszárad. A dokinak meg elvenném a diplomáját aki azt állítja tejjel itasd nem baj ha szét fossa magát. Szukánál mint írtad szopizik az elég és vegyetek jó minőségű puppy tápot napi 2x pluszba beáztatva azt is adhatod neki.
Viszont ez nem verekedés hanem játék. Szerinted egy kisgyerek a bölcsiben komolyan meg ver egy másik kisgyereket?? Nem!!! max játékból.
Egy kölyök kutya is játszik.
Nem tudom nektek minek kutya,ha alapvető dolgokkal nem vagytok tisztában,pl hogy 8 hetes korban lehet elválasztani az anyjától. Remélem tudod,hogy 6 hetesen első oltás 8 hetesen második 10 hetesen harmadik és 12 hetesen 4. oltás kell neki.
Mondjuk azt h fajta jellegű! A haverod meg nem tenyésztöd ,hanem szaporító. A tenyésztő 8hetes korában adja oda a kutyákat,van olyan aki 10hetessen.
Ahogy írták csak játszanak.
Az Amstaff nem mfked való ha ilyeneket nem tudsz,meg más kutya semm!
Te jó ég. :( Reménykedtem volna, hogy kamu kérdés, de hát látom, fotók is vannak... Nem hiszem el, hogy ilyen van.
Kérdező, a kölykök játszanak. Igen, ilyen vadul. Ez nem verekedés, ez tök normális. Nem agresszív (még. De ha rosszul neveled, az lesz).
Tejet ne adj neki. Széklete lehet hogy azért sincs, mert még szüksége lenne az anyjára az ürítéshez. Starter tápot adj beáztatva, esetleg még 1-2 hétig kellene neki kutyatápszer is, de ha a husky szoptatja, akkor az még jobb.
A kutya nem fajtatiszta, mivel nem törzskönyvezett. Csak fajtajellegű.
A haverod haverja pedig nem tenyésztő, mert tenyésztő 4 hetes kutyát nem ad el, nem ajándékoz el.
amugy a netről szedtem le a képeket :)
nincs is kutyám XD
kiváncsi voltam hogy hányan szeretik a kutyákat :p
nem, komolyan XD
utálom a kutyákat, egy perzsa macskám van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!