Kutyasetaltatas kozben hogyan vedekezhetek legálisan agressziv, gazda nelkuli kutya ellen?
Igen, a gazda lesz a mai programom,kaptam fulest, kie lehet a kutya.
A paprikaspraytol felek,hogy a sajat kutyaim is kapnanak belole. Ha csak egyet setaltatnek egyszerre,sztem most is tudtam volna tenni vmt,kettovel nehez volt barmi mast tenni mint ordibaln. Nincsennek vm osszecsukhato bot felek? Vagy az nem legalis?
Dezodor. Valami rémesen erős szagú. Belefújsz a támadó kutya arcába (orr, száj, szem), és addig fújod, amíg fel nem adja. Azért jobb az, mint a paprikaspray, mert amiket ehet kapni önvédelmi célra, azokban csak 1-2 adag van, és ha elvéted, akkor ugye ott állsz fegyvertelenül, vagy ha mondjuk hetente belefutsz egy ilyen kutyába, akkor a gatyád rámegy. Egy fújás/spriccelés árából fél évig cipelhetsz magadnál egy fincsi citromos dezodort, annyiszor használod, ahányszor akarod,
A tieidnek sem lesz ezektől amúgy semmi baja akkor se, ha kapnak belőle. Legalábbis azzal összehasonlítva, hogy mi történne, ha egy háromszor akkora kutya megtépné őket, egészen minimális, hogy esetleg prüszkölnek egy kicsit.
Az összecsukható bot vipera néven fut, de illegális (könnyen beszerezhető egyébként, pár ezer forint a jobb minőségű), és harcművésznek kell lenned, hogy egy őrjöngő, gyorsan mozgó kutyát úgy istenesen eltalálj vele.
Inkább dezodor, nagy a hatótávja, olcsó és minden kutya utálja. Valamint a hangja is lehet meglepetés az elborult agyú kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!