Csak én tartom undorítónak ha azt látom hogy a gazda hagyja h nyalogassa a kutyája az arcát?
Ízlések és pofonok.
Személy szerint én sem szeretem, de látok ennél undorítóbb dolgokat is az utcán jövet-menet :)
Én meg azt tartom undorítónak, amikor egy felnőtt ember szájon csókolja az anyját, apját. Meg amikor valaki a gyerekét a városközpont közepén kakiltatja/pisilteti.
Amúgy csak mondom, hogy a kutya nyála tisztább, mint a kapaszkodó a buszokon.
* nyalogatja
neked undor, másnak nem. Ez is abba a csoportba tartozik, hogy kinek, mi az undorító.
Én sem szeretem ha az arcon csókol az Amstaffom,leis szoktattam róla az 1éves lányom miatt is. Meg az ágyra se engedem felg,de bent van velem a házba meg az ágyam mellett alszik.
De nem tartom kifejezetten undorítónak sem.
Én is imádom ha puszil. Persze, nem azt mondom, hogy nyaljon bele a számba, vagy ilyesmi (látni ilyen videót), de valahogy szeretem:D És én is imádom puszilgatni a fejét:) Szerintem semmi rossz nincs benne, de hát ízlések és pofonok.
Ahogy az egyik ember szereti a hamburgert, a másik nem. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!