Van egy staffordom, csak 4 hetes, de amikor tegnap
találkozott először a Husky kutyámmal, odaszaladt
hozzá, és ráharapott a nyakára, alig bírtam róla
leszedni. Miért ilyen agresszív ez a kutya még csak négy
hetesen?
11/28 A kérdező kommentje:
már bocs, de szerintem ez nem egy kövér csivava!
a 4 hetes staffordom: [link]
[link]
a 12 hetes pitbullja a tesómnak:
[link]
és amikor verekednek (vagy ahogy ti mondanátok JÁTSZANAK)
[link]
[link]
Úristen, vigyázz szét ne szedje a 4 hetes totál agresszív stafford keveréked a tesód pitbull keverékét... Egyébként a képek alapján játszanak és nem verekszenek.
2015. dec. 26. 10:45
13/28 A kérdező kommentje:
már bocs de nem keverékek, fajtiszták, ugyanis most ment el a doki :*
max te vagy a keverék idióta -.-
azt mondta, hogy valószínűleg azért ilyen agresszív, mert a szüleit látta verekedni, mert az anyja viadalos gladiátor kutya, az apja pedig nagyon izmos, meg még azt mondta, hogy ugye 6 kutya született és 4 marad, a két testvérüket széttépték a kicsik, erről ennyit
és 4 hetesen vettem tegnap-előtt, de azt mondta az eladó, hogy nem vállal érte felelősséget, és elhoztam szval ennyit róllad orsikám :*
És mit keres nálad 4 hetesen??? Erre érdekes módon nem térsz ki egy válaszodban sem...
2015. dec. 26. 10:56
Tőle akkor aztán érdemes volt kutyát hozni, aki nem vállal érte felelősséget, és ráadásul hagyta hogy elhozd ennyi idősen... Az ilyenektől én is elvenném a gyerekét 2 évesen, hogy jó akkor most már biztos ellátja magát egyedül. Mondjuk nagyon remélem az ilyen nem szaporodik, bőven elég hogy szerencsétlen kutyákat szaporítja minden felelősségtudat és hozzáértés nélkül. Neked meg csak gratulálni tudok hogy ilyentől hozol kutyát, ráadásul úgy hogy láthatóan te se értesz hozzá. Arról meg nem is beszélve, hogy milyen állatorvos az, aki ezt az egészet végignézi és asszisztál hozzá.
2015. dec. 26. 11:01
Köszönöm a kedves reagálásodat, igen biztos fajtiszták, de nem FAJTATISZTÁK, mert akkor már nyilván virítottad volna valamelyik kérdésedben, hogy törzskönyvesek. De igazából nekem aztán teljesen mindegy, a lényeg az, hogy nem agresszív a kiskutya pusztán játszik. Próbálja megtanulni, amit még jócskán az anyjától kellene, de nem tud, mivel nyilván nem lett mellette hagyva 8 hetes koráig (amit mellesleg törvény ír elő)
2015. dec. 26. 11:01
17/28 A kérdező kommentje:
az eggyik haveromnak a haverja stafford tenyésztő, es ugye karácsony van :)
karácsonyra kaptam
remélem hogy megfelel a válaszom ;)
ja és még azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy az étrendváltozás miatt lehet olyan hogy nincs széklete?o.o
És mi van akkor ha karácsony van, várnod kellett volna egy hónapot még legalább hogy elhozhasd a kutyát értsd már meg.. Ebből is látszik hogy rohadtul nem érdekel hogy mi van a kiskutyával, szerintem te egy naposan is elhoztad volna ha épp akkor van karácsony.. Édes istenem, és akkor még csodálkozol, hogy nincs széklete. Talán mert még anyatej kéne neki! De úgy látom ez reménytelen.
2015. dec. 26. 11:12
19/28 A kérdező kommentje:
négy napja születtek meg a husky kiskutyáink, most ott szopizik a husky anyánál, simán engedte neki
a doki azt mondta, hogy meleg tejet itassak vele, kicsit menni fog a hasa, de jó lesz, de nem nagyon válik be :/
Szerintem nektek egyáltalán nem kéne kutya. Az jön le nekem ebből a szövegből, hogy kicsit sem értesz hozzájuk, de még szaporítjátok is őket? A képeken pedig csak játszanak, lehet erősködni, de ez így van.
2015. dec. 26. 11:20
Kapcsolódó kérdések: