A szüleim megengedték, hogy legyen kutyám! 😊 Nagyon örülök, de nem tudok választani a fajták közül. Ti mit ajánlotok?
Olyan közepes\kistestu kutyára gondoltam,de nem tudok választani.Ilyen Fajtákra gondoltam:
-golden retriver
-vizsla
-újfullandi(nemtom lehet e itthon kapni sajna...)
És hasonlók.Az ellátással nem lenne gond ,ugyanis van egy boltunk.A hellyel sem mert óriási kertünk van😂.Előre is köszi a választ!
(A letaglózó,goromba válaszokat kérlek tartsátok meg magatoknak...nem azért teszem fel ezt a kérdés,hogy normal kritika ellenebe idiota valaszokat kapjak.Köszi!!😉)
Én hannoveri vérebet mondanék.:) Hálás kutyák, okosak, és társak egy életre. Egyszerre egy gazdit fogadnak el, de őmellette kitartanak minden esetben. Nem kóborlós fajta, ha nyitva marad a kapu, csak körbeszaglászik kint, és szó nélkül visszajön.
Az enyém mondjuk egy marha lusta kutya, de játékos is, és szereti az erdőt, mondjuk nem hiába vadászkutya :D Imádja ha dögönyözik, nyáron a pancsolást, télen a havat. És kiásni az udvart.-.-" De ő az én kis szerelmem.:)
Ne tévesszen meg a neve, nem azért véreb, mert vérmes és letépi a karod, hanem mert vadászatban vérnyomot követ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!