Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minden tenyesztonek kell,...

Minden tenyesztonek kell, hogy legyen kennele?

Figyelt kérdés

2015. dec. 9. 21:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Pontosítsd kérlek a kérdést, mert erre kapásból ötféle választ tudnék adni attól függően, hogy mire gondolsz "tenyéztő", "kell" és "kennel" alatt :D
2015. dec. 9. 21:53
 2/23 A kérdező kommentje:
Felvettem a kapcsolatot egy tenyesztovel.Hungarian champion magyar vizslat tenyeszt.Bujom a netet,de semmit nem talalok rola.Kuldott nekem fotokat a kutyusok versenyeirol,ermeirol.Azert lennek ra kivancsi,mert nem vagyok teljesen tisztaban ezekkel a dolgokkal es szeretnek vasarolni egy kis vizslat.
2015. dec. 9. 22:02
 3/23 anonim ***** válasza:

"Hungarian champion magyar vizslat tenyeszt."

Na ilyen kapásból nincs. Vagy rosszul idéztél, vagy hülyítenek. Mármint magyar champion kutya lehet, de az egy egyed megszerzett címe, nem a fajtáé.

Az egészségügyi szűrésekről beszélt? Törzskönyv, ilyesmi? Kennelneve van? Érdekli, hogy hova kerül a kutya, vagy csak azt bizonygatja, hogy marha jó a kölyök, csak vigyed már? Szerződést akar kötni, vagy fizetsz és viszlát? Egyáltalán mennyiért akarja adni? Hol találtad?

Ha a hülyék 90%-át ki akarod szűrni, akkor írd be a google-ba, hogy "magyar vizsla kennel", és onnan válogass.

2015. dec. 9. 22:08
 4/23 A kérdező kommentje:
Azert lennek ra kivaancsi igazabol,mert szeretnem leelenorizni ,maramennyire a lehetosegek engedik,hogy igaz e minden amit irt.Mert nem keves penzrol van szo es megtakaritanek magamnak egy csomo idegeskedest es allatorvosi szamlat.
2015. dec. 9. 22:09
 5/23 A kérdező kommentje:
En fogalmaztam rosszul....hungarian champion szuloktol vannak a kicsik
2015. dec. 9. 22:10
 6/23 anonim ***** válasza:

Azért tettem fel azt a kismillió kérdést, mert ezekre ha megvan a válasz, akkor mindjárt kiderül, hogy érdemes-e vele foglalkoznod, vagy sem. Bejegyzett kennellel is lehet szaporító az ember, sajnos etikai vizsgálat nincs, úgyhogy ne ezen lovagolj elsősorban. Nyilván ha nem hivatalosan csinálja, az is kizáró ok jó esetben, de ezer más is lehet az.

De amúgy miért nem kéred meg, hogy adjon már valami infót magáról, mert nem találod a neten? kérdezd meg, hogy melyik fajtaklubnál tudsz utánanézni, hogy tényleg tenyésztő-e, mert sok rosszat hallottál és biztosra szeretnél menni és bla-bla, hazudni se kell, és nem is vagy bunkó, normális ember megérti, hogy gyanakvó vagy, ha meg felhúzza magát miatta, az rögtön egyértelmű válasz.

2015. dec. 9. 22:21
 7/23 A kérdező kommentje:
A valaszaibol itelve korrektnek tunik,mert oltasok,feregtelenites,szarmazai lap,FCI nek megfelel stb.Ezeket leirta nekem,mikor rakerdeztem.200000 ft egy kutyus.Debrecenben talaltam.Azert vagyok megis ilyen gyanakvo,mert egyszer porul jartam igy egy kiskutya vasarlasanal es nem gyoztem allatorvoshoz szaladgalni,azt hittem a szivem megszakad a kis kutyaert,pedig ot sem olcson vasaroltam.Szoval az ar az meg nem jelent semmit.
2015. dec. 9. 22:27
 8/23 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanacsodat es rakerdezek erre.koszonom.
2015. dec. 9. 22:29
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
200 egy magyar vizsláért? Mi az isten, rögtön úgy adja, hogy kávét is főz? Valami referenciát ennyi pénzért kérj tőle, merthogy a magyar fajták kifejezetten olcsók szoktak lenni, ennek a fele lenne reális.
2015. dec. 9. 22:34
 10/23 A kérdező kommentje:
Egy masik tenyeszto 150000 ert adja
2015. dec. 9. 22:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!