Azért a nagykutyások, amikor minden bélsárnak lehordják azokat a gazdákat, akik a kistestű kutyájukat felkapják?
...ilyenkor azért megértitek, miért tesszük?
És ez nem az első, nyilván nem is az utolsó ilyen eset. És mindig, mindenki azt mondja, hogy hát az övé nem bánt...
Az én tacsimnak piszkos màkja volt hogy a màsik kutyàmat is kivittem sétàlni. ( Dogo Canario )
A semmiből bukkant elő egy hatalmas roti és azonnal felkapta a tacsit. Ösztönösen csatoltam le a póràzt a nagyról, és a roti màsodperc alatt a földön vergődött. Az idióta gazdàja kb öt perc múlva érkezett oda...... az alatt az idő alatt simàn megölte volna a tacsit az a dög......
De amúgy érdemes felkészülni mindenre. Én bicska nélkül ki nem teszem a làbam. Most németjuhival dolgozok de ha netàn az úton megtàmadnà egy egy sokkal erősebb kutya akkor biztos hogy nem fogom végignézni. Lehet brutàlisan hangzik de én akkor tutira szíven szúrnàm a fenevadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!