Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Azért a nagykutyások, amikor...

Azért a nagykutyások, amikor minden bélsárnak lehordják azokat a gazdákat, akik a kistestű kutyájukat felkapják?

Figyelt kérdés

...ilyenkor azért megértitek, miért tesszük?

[link]

És ez nem az első, nyilván nem is az utolsó ilyen eset. És mindig, mindenki azt mondja, hogy hát az övé nem bánt...

2015. dec. 8. 08:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én tacsimnak piszkos màkja volt hogy a màsik kutyàmat is kivittem sétàlni. ( Dogo Canario )

A semmiből bukkant elő egy hatalmas roti és azonnal felkapta a tacsit. Ösztönösen csatoltam le a póràzt a nagyról, és a roti màsodperc alatt a földön vergődött. Az idióta gazdàja kb öt perc múlva érkezett oda...... az alatt az idő alatt simàn megölte volna a tacsit az a dög......

De amúgy érdemes felkészülni mindenre. Én bicska nélkül ki nem teszem a làbam. Most németjuhival dolgozok de ha netàn az úton megtàmadnà egy egy sokkal erősebb kutya akkor biztos hogy nem fogom végignézni. Lehet brutàlisan hangzik de én akkor tutira szíven szúrnàm a fenevadat.

2015. dec. 9. 02:04
 12/12 elwera ***** válasza:
Volt olyan, hogy a kutyafuttatóban 3 nagy kutya körül vette a kiskutyámat és a gazdájuk le se tojta hogy a kutyái mennyire nyomulósan ismerkednek. Olyan kutyák voltak, hogy így féltem tőlük. A kiskutyám semmitől nem riad vissza, ő mindig nagynak képzeli magát, de én mégis jobbnak láttam hogy felkapom és kiviszem. Kicsit beparáztam attól a 3 kutyától. Nem tűntek annyira barátságosnak. Azért szoktam látni egy kutyán, hogy mikor normális, hogy csak játszani akar, vagy valami mást. Máskor volt, hogy nagy kutyával hagytam játszani a kicsit és nem volt semmi, élvezte, rohangáltak össze-vissza, de ott a kutya gazdája is másképp állt a dologhoz, beszélgettünk, normális volt. Meg hát nekünk is van még egy közepes test kutyánk, így a kicsi mindig a nagyobb kutyák társaságát keresi. Az ilyen hozzá hasonló kicsikkel nem nagyon foglalkozik :)
2015. dec. 10. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!