Kistestű kutyások, hány gramm tápot kap a kutyátok?
Tacskó-yorki keverék
8kg
Romeo Excellence táp
Durván egy bögrényi, sosem mértem le pontosan.
úristen, és miért érdekel? amúgy annyit kap nagyjából amennyi elő van írva a súlyához.
Egy King cavalierem van, olyan 6-7 kilő körül lehet és hát nagyon durva becsléssel 3 marék ennivalót kap :D és a tápot most sajnos nem tudom, valami spanyol :O
Első vagyok.
Én már nem is emlékszem mi van a táp zacskójára írva. Mivel nem egy zabagép a kutya, így otthagyja ami nem kell neki, nem volt nehéz kimérni az adagját. Ha meg láttam, hogy szedett magára, vagy nem tartja a 8kg-ot (állatorvos szerint ez az ideális súly neki), akkor emelek, vagy csökkentek az adagon.
én meg a második, mondjuk mi akkor adunk többet..mondjuk okés pl most, hogy jön a tél, vagy ha kint van egész nap és játszik a nagy kutyussal.
igen kicsit furi volt a kérdés, de szerintem figyeljed, a kutyus alakját..függ azért a napi mozgásától, mennyire lett leszoktatva a habzsolásról
Hülyeség erről kérdezni,mert:
- függ milyen tápot kap,minőség márka és stb
- függ mennyit mozog a kutya
- függ öreg vagy fiatal
- függ az időjárástól pl nálunk nyáron alig esznek,a napi adagjuk felét eszik meg,pedig este kapnak
De,hogy a kérdésre válaszoljak.
Van egy 4 kg körüli 4 éves Havanese-m és egy 4,9-5 kg körüli 13 éves Bichon Frise-m.
Nos egyforma kis fém tálkájuk van,én mindig félig töltöm, fiatalnak kicsit kevesebbet mint a fele. Ha már annyit adok neki mint az öregnek,meghagy belőle. Panzi Fit Active halasat kapnak,nem tudom mennyi gramm kell belőle. Én mindig szemre adtam, ha túl hamar megették és nagyon a tálka körül lebzseltek kevés volt,ha meghagyták sok volt aztán ennek tudatában adom nekik. Van mikor a fiatal többet kap,mert pl az nap többet mozogtam vele,jobban is igényli a több táplálékot.
Szóval a grammok amik a zacskón vannak nem kőbe vésve kell venni,csak irány adóak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!